Hogyan legyek menő? Sürgősen szeretnék tanácsokat!
Sziasztok!Most megyek gimnáziumban ahol nem szeretnék kis senki lenni mint ebben az iskolában. Itt jó tanuló voltam, és sokan mondták hogy szép is vagyok, sporteredményeim is voltak szépszerével, ha dolgozat volt mindenki tudott egyből jófej lenni velem. De máskor nem bírták ki beszólás nélkül, ha elmentem az iskolafolyosóján.
Olyan válaszokat várnék, amikben nem lekicsinyeltek, és öltözködési, viselkedési tanácsokat is elfogadnék szívesen. Egy mondatban olyasvalakivé szeretnék válni, aki jól tanul, sportol, szeretik, népszerű, szép és nem ribancoskodik.
Erről az iskoláról még annyit kell tudni hogy ide nem járnak cigányok vagy hülyegyerekek mert csak az okos normális gyerekeket vették fel. Ezekhez a szempontokhoz igazítva várnék tanácsokat.
Ha esetleg emesenen adnátok tanácsokat vagy segítenétek,akkor jelezzétek.
Amúgy 168 cm magas vagyok,kék hajú,mogyoróbarna festett póthajas,sportos 13 éves lány vagyok.
"Erről az iskoláról még annyit kell tudni hogy ide nem járnak cigányok "
Talán ha nem lennél rasszista máris többen szeretnének.
Üdv
Egy cigány.
Most miért rasszista attól, hogy kimondja, hogy ahova jelentkezett, nem járnak cigányok.
Liberalizmus van vazzeg! Azt utál akit akar!
Bocsi nem elírtam :)
Kék szemű és az "emesenent" a gyengébbek kedvéért írtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!