Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki fogják nézni a fekete...

Ki fogják nézni a fekete barátnőmet?

Figyelt kérdés

Londonban élek már nyolc éve. Két évvel ezelőtt megismerkedtem egy már itt, Angliában született lánnyal, akinek a szülei Afrikából vándoroltak ki még a 70-es években. A családja befogadott, a szülei és a testvérei is, az én szüleim is befogadták őt, nagyon szeretik. Megbeszéltük, hogy átköltözünk Magyarországra (Budapestre) végleg, mert kaptam egy nagyon jó otthoni ajánlatot (bár az itteni fizetésemnél kevesebb, de más az árszínvonal). Ő támogat a tervemben, nagyon várja már a költözést. Képzett, tanult nő, diplomás. Itt Londonban nem nagyon foglalkoznak - nyíltan - az emberek színével, otthon azonban tudom, hogy más a helyzet, és nagyon félek ettől. Nem tudom, hogy fog tudni munkát szerezni (németül és angolul beszél), félek, hogy ki fogják nézni vagy ki fogják beszélni a háta mögött. Ő azt mondta, hogy vállalja a dolgot, és látom rajta, hogy nagyon komolyan gondolja (már nézeget magyar nyelvtanfolyamokat).

Rég nem élek otthon, így nem tudom pontosan, milyen a helyzet. Szerintetek jó ötlet hazajönni? Nem a pénz a lényeg, mert hála Istennek, azzal nincs gond, hanem a társadalom az, amitől félek.

2010. júl. 26. 21:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Gyertek haza nyugodtan.A közhiedelemmel ellentétben ez nem olyan rasszista ország ,mint mondják.Jó ,az etnikumot nem szeretjük,de nem a bőrszínük,hanem a többségük viselkedése miatt!Arról viszont nem mi tehetünk!A fekete barátnődet lehet ,hogy megfogják nézni,de ez nem az utálat miatt van,hanem mert itt ritkán látni négert.
2010. júl. 27. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!