Ki fogják nézni a fekete barátnőmet?
Londonban élek már nyolc éve. Két évvel ezelőtt megismerkedtem egy már itt, Angliában született lánnyal, akinek a szülei Afrikából vándoroltak ki még a 70-es években. A családja befogadott, a szülei és a testvérei is, az én szüleim is befogadták őt, nagyon szeretik. Megbeszéltük, hogy átköltözünk Magyarországra (Budapestre) végleg, mert kaptam egy nagyon jó otthoni ajánlatot (bár az itteni fizetésemnél kevesebb, de más az árszínvonal). Ő támogat a tervemben, nagyon várja már a költözést. Képzett, tanult nő, diplomás. Itt Londonban nem nagyon foglalkoznak - nyíltan - az emberek színével, otthon azonban tudom, hogy más a helyzet, és nagyon félek ettől. Nem tudom, hogy fog tudni munkát szerezni (németül és angolul beszél), félek, hogy ki fogják nézni vagy ki fogják beszélni a háta mögött. Ő azt mondta, hogy vállalja a dolgot, és látom rajta, hogy nagyon komolyan gondolja (már nézeget magyar nyelvtanfolyamokat).
Rég nem élek otthon, így nem tudom pontosan, milyen a helyzet. Szerintetek jó ötlet hazajönni? Nem a pénz a lényeg, mert hála Istennek, azzal nincs gond, hanem a társadalom az, amitől félek.
Egy próbát megér, de készüljetek fel az esetleges negatív tapasztalatokra, legyen B-terv.
Az én párom is afrikai származású, 4 gyerek is van, éltünk Mozambikban, Portugáliában (most is itt) és otthon is, de otthon sajnos nem voltak jó tapasztalataink. A férjemet kinézték, volt, hogy festékszóróval rasszista szavakat írtak a kocsijára éjszaka, néhány ilyen után költöztünk Portugáliába.
De kívánom, hogy nektek sikerüljön!
Hosszútávra ne tervezz :D:D
A magyar nők a legszebbek ne légy igénytelen :D
Amúgy nem hiszem, hogy nyíltan beléd kötnének fizikálisan is, max. 1-2 beszólás.
Az előttem szólónak igaza van a magyar nők a legszebbek, viszont a legveszekedősebbek is:)
Az én párom is fekete afrikai származású. Nekünk is volt negatív és pozitiv tapasztalatunk is, de ha a család elfogadja és mellettetek áll, akkor a többi nem fontos. Nekünk szerencsénk van, mert egy nagyon jó helyen sikerült lakást vennünk. Bár nem szívesen beszélek a hazám ellen, de én is meggondolnám a hazaköltözést.
A nyelvtanulással kapcsolatban, pedig lenne egy ajánlatom, ha érdekelné őt. Én jól beszélek angolul, de nem elég jól. Ha ő tanítana engem angolul és, mint magyartanár szívesen tanítanám magyarul, hiszen ez a végzettségem. És ha gondolod én szívesen segítenék nektek mindenben.
szerintem gyertek haza!
pesten is egyre több párt látni, amiben az egyikük fekete, a másik fehér. nincs ebben semmi kivetnivaló: kinek a pap, kinek a papné. különben is: neked kell vele élni, nem igaz? akkor tojni le,hogy mások mit gondolnak! úgysem fogsz tudni olyan barátnőt szerezni, aki mindenkinek tetszik (és nem is kell),ha mégis olyan bombacsajod lenne, akkor meg irigységből súgnának össze a hátatok mögött, hogy "ugyan mit eszik ezen a srácon?!" szóval olyat úgysem tudsz soha csinálni, amiben senki nem fog semmi kivetnivalót találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!