Ha a fodrásznak pontosan annyi pénzt adok ami az árlistájára van írva, gondolhatja rólam hogy azt fejezi ki hogy elégedetlen voltam a munkájával?
Figyelt kérdés
ha nem adok semmi jelét szóban, meg mondom hogy jó lett akkor is az jön le? vagy inkább hogy sajnálja a pénzt?2020. febr. 29. 19:53
1/4 anonim 

válasza:

Ezzel én is mindig gondban vagyok. Úgy tudom, manapság kevésbé szokás borravalót adni ilyen helyeken. Attól is függ, hogy az illető fodrász csak alkalmazott az adott helyen, vagy a saját szalonja. Ez utóbbi esetben maga határozza meg az árakat, akkor talán nem várja el annyira.
Az én fodrászom pl mindig lelkesen akarja adni a visszajáró aprót is.
2/4 A kérdező kommentje:
én úgy látom hogy ennek a témának még mindig van sajnos egy hatalmas megosztó közössége
2020. febr. 29. 20:10
3/4 anonim 

válasza:

A fodrászok 99%-a adót csal: pl. a visszajáró vendégeknek nem ad számlát.
Ezek után MÉG borravalót is elvárna?
4/4 anonim 

válasza:

És mi van, ha "szervízdíjként" azt már beépítette a díjába?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!