Gyerekként szerettem autókkal játszani, aztán valahogy kikopott.
Jogsim van, szeretek vezetni, de különösebben nem érdekel az autók világa.
18/L
2020. febr. 8. 21:27
2/6 anonim válasza:
Inkább az emberek érdeklik őket, mint a gépek.
2020. febr. 8. 22:01
3/6 anonim válasza:
Kevés van, de azokat sem feltétlen hagyják kibontakozni, mert sok férfi leugatja őket, ha esetleg többet tudnak róluk... (F)
2020. febr. 8. 22:12
4/6 Metionin válasza:
Szerintem ez már a nevelésükben gyökerezik, hallgatják kiskoruktól kezdve hogy az fiús dolog. Később meg találkoznak a sok olyan "poénnal" hogy a nők nem tudnak vezetni, stb. sok helyen lekezelően állnak a nőkhöz pl. egy szerelőműhelyben is. Én amúgy kiskoromban szerettem az autókat, rengeteg játékautóm volt, de mivel valódi kocsi nem volt a családomban (szüleimnek sincs jogsija), kb. 10 évesen ültem először autóban, rosszul is voltam :D amikor minden kortársamat benyelte a jogsi világa, én kimaradtam mert nem volt rá pénzünk, szóval a mai napig nincs jogsim mert most meg nincs rá szükségem. Igazából nekem az autó egy használati tárgy, ugyanúgy mint a laptop vagy a mosógép. Vesz az ember egy megfelelőt és használja, ennyi. Nem kerítek az ilyen dolgoknak feneket, csak addig érdeklődnék utána amíg ki nem választom azt amit meg akarok venni.
2020. febr. 9. 14:27
5/6 anonim válasza:
Mert a fiú leválva az egészről a bal agyféltekébe záródik. A lány/nő az pedig valamilyen szinten megmarad egésznek, teljes lénynek.
A férfi tényleg a természet tévedése. (Pusztításra van gyakorlatilag.)
2020. febr. 24. 22:20
6/6 anonim válasza:
Hármas, olyanról még nem hallottam hogyha egy nő értően szól hozzá egy autós témához, ne túlzó elismeréssel adóznának a férfiak a tudása elött...
Kérdező!
Azért, mert az evolúció során nemenként más funciókat töltöttek be az emberek, ezáltal más érdeklődésük, és gondolkodásuk is van a nemeknek.
Az állatvilágban is jól megfigyelhető, a nemek közti munkamegosztás, többek közt a főemlősöknél is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!