Ha hirdetnél kutyust az interneten és valaki írna neked e-mailt, hogy a kutyus iránt érdeklődik, mi lenne az az ok, amiért nem válaszolnál neki?
Figyelt kérdés
Mert Én már nem is tudom, hogy embernél érdeklődtem, kutyus után, de senki nem ír vissza.2010. jan. 29. 07:48
1/4 anonim válasza:
Talán az lehet a baj, hogy későn válaszolhattál az e-mailekre. Lehet hogy közben gazdára találtak a kutyusok, és ezért nem válaszoltak.
A másik. Szerintem ha többen jelentkeznek, és neked csak e-mailed volt, míg más telefonszámot is megadott, akkor ő előnyben van. Én biztosan őt részesíteném előnyben.
Ezért javaslom, hogy ha levélben írsz valakinek, add meg a telefonszámodat is!
2/4 A kérdező kommentje:
Valószínüleg igazad van.
Köszi a választ:)
2010. jan. 29. 08:39
3/4 anonim válasza:
Szerintem meg elvárható, hogy ha én felteszek egy hirdetést akkor mindenkinek válaszolok. Pl. a kutya már elkelt, vagy már a hirdetés nem aktuális vagy akármi. De annál nagyobb bunkóság nincs amikor nem válaszolnak. Ha valakit előnybe részesít, akkor mondja azt a másik félnek hogy a kutya elkelt, tudomásul veszi mindenki és kész.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen, Én is ezt gondolom, de biztos azért nem válaszolnak, amit az első válaszoló írt.
De tényleg örülne az ember, ha válaszolnának.
Köszönöm a választ:)
2010. jan. 29. 12:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!