Mi a véleményetek Tatabányáról?
Elsősorban olyan írjon,aki ott él.Arra lennék kíváncsi,hogy ki érez még úgy,hogy ez a város egy börtön,ráadásul az emberek is teljesen elkeseredettek,meghasonlottak,a szokásosnál is önzőbbek és agresszívabbak.Szórakozási lehetőség,vagy kapcsolatépítési lehetőség szinte egyáltalán nincs,álláslehetőségekről már nem is beszélek.
Vannak még itt olyan emberek,akikkel lehet komoly és fontos dolgokról beszélgetni?Akik érettek egy barátsághoz,érdekes beszélgetésekhez,célokhoz;figyelmesek,és úgy általában emberiek?
Szeretném,ha húsz év felettiek nyilatkoznának erről!
Utolsó érdekeset írsz.Én is itt élek 25 éve,de sose volt hiányom semmiből se :D Szórakozó helyek is vannak,és egyebek is.Csak ki kell mozdulni... Sok fiatal jól érzi magát (köztük én is).Nem szeretem például én se Pestet beton az egész város..
Tatabányát szeretem,szép hely,közel a természet.És ami kell meg van,meg található.Aki bent gubózik az meg ne írjon semmit,mert nem tudja mi van és mi nincs..Röviden ennyi.. :)
Csatlakozóm jó hely meg minden.Akinek ezzel baja van menjen Pestre ha ennyire más seggébe szeret lenni :D
És így igaz ami kell az van,nem kell messzire menni se..
Szintén újvárosi 23 éves leányzó :-)
Kedves kérdező szürke egér élete annak van aki ezek szerint azt se tudja mik lehetnek,és vannak is itt :D Ennyi :-)
A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 07-27 12:13
Szerintem nagyon is az a baj, hogy a kedves kérdező tudja mi folyik ebben a városban.
Őszintén, ha neked az elég, hogy rázhatod a hátsód az Ibizában, vagy bármi más hasonló, kuriózumnak számító helyen, akkor egészségedre.
Sajnos közölnöm kell veled, hogy ebben a városban normális emberek nincsenek, mert mindegyiknek kb. nulla az érdeklődési szintje. Aki picit normálisabb, az menekülne ebből a városból, de sajnos nincsenek súlyos millióim arra, hogy valahol vegyek egy új házat, mert hidd el, már rég megtettem volna, de magam után égett volna ez a kupleráj.
A fél város alkoholista, dohányos és füves/narkós. Igen ezekkel az emberekkel valóban sok mindent lehet megvitatni.
Van egy könyvtárunk, két plázánk, egy színházunk, meg egy strandunk. Jó de örökké ezekbe sem járhatok, mert egy idő után az ember csömört szenved el. A plázákról meg ne is beszéljünk... A vásárlói közönség színháza komolyan, az egész egy kalap...
Azért építették, hogy jól érezd magad??? Na ne mondd már! Azért kaptuk, hogy költsd a szüleid kemény magyar forintjait, olyan dolgokra, amire már rég nincsen szükséged...
Szórakozó helyekről meg inkább ne is beszéljünk. Kocsma az van vagy 100 de mindegyik egy lebuj, egy szar. Talán a békepipa söröző nevezhető színvonalasnak, és viszonylag korrekt emberekkel van megtöltve. Egyéb szórakozóhely számomra nem létezik, pedig nagyon sok helyen megfordultam, az alja helyektől a legtetejéig, de egyik sem olyan, mint amire vágyom ( mielőtt valaki azzal jönne, hogy építsek egyet, közlöm, hogy arra sincs pénzem )
Beszéljünk a közlekedésről. Az meg milyen, hogy olyan járatokat vettek el, amik évekig jól működtek, és utána beállítottak egy olyan ötlettel, ami teljesen felborította ezt az egészet, és totál kiismerhetetlenné vált a tömegközlekedés. A Tesco-nál folyamatosan az út közepén kell átkelnem, mert ha nem így teszek, akkor várhatok fél órát a következő járatra.
Beszéljünk a környezetről, és arról a csodálatos természeről amit itt egyesek emlegetnek.
Ennek a városnak nincs arra pénze, hogy kukákat szereljen fel 100 méterenként? Komolyan Pest ehhez képest sehol nincs. Annyi flakont, chips-es zacskót miegymást találni az utcán, hogy a helyi szemétlerakó megirigyelhetné ezt a mennyiséget de komolyan mondom. Egy hely van, ahol a természet közelében lehetsz Tatabányán az pedig a Turul madár és környéke, de oda sem mehetek fel minden nap, mert azt a maradék varázsát is elveszti ami még megmaradt.
Az egész város tompa, agyhalott emberek élnek itt, és körbevesz a mocsok.
Ennyi a véleményem.
Én is szerettek itt élni pedig.Sok lehetőség van szórakozásra számomra is (nem az ibiza az nem nagy szám..)Én is mióta meg születtem itt élek.Néha átjárok szomszédos településekre,városokba is,de legjobb számomra itt.
Előttem lévőnek meg üzenem hogy markos,alkoholista bár melyik városba rengeteg van.. Pesttől kezdve mindenütt..
Ideiglenesen éltem itt is másut is.Szóval én sem értem az ilyen embereket miért írják le ezt a várost ennyire,mikor százszor rosszabb is van bőven..
Ha van idő,pénz akkor meg el lehet néha ruccani máshova is.Mindenkinek az szar az esetek 80%ba ahol él.. Tisztelet a kívételnek:) Mert nekem sem szar,és sokunknak nem.Nekünk is idén költöznek le Tatabányára jó pár barátunk Pestről,Sz.fehérváról és Győrből is..
Röviden akinek ennyire ellene van ez a város,akkor kívánom tudja meg milyen az ami tényleg rossz.. :-)
Szemétről meg annyi,hogy Pesten több van,láttam,tapasztaltam egy jó ideig.Na és persze ott utcán is le van h*gyozva a ház falak rengeteg helyen,ezért büdös is van javába...szemetet meg ott többet láttam mint bárhol.. Alapból minden városba sajnos van az,de eddig Pest a csúcs..
Messze más Pest mint T.bánya és nem pozitívan.. :\ Ha csak Pestről beszélünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!