Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek Tatabányáról?

Mi a véleményetek Tatabányáról?

Figyelt kérdés

Elsősorban olyan írjon,aki ott él.Arra lennék kíváncsi,hogy ki érez még úgy,hogy ez a város egy börtön,ráadásul az emberek is teljesen elkeseredettek,meghasonlottak,a szokásosnál is önzőbbek és agresszívabbak.Szórakozási lehetőség,vagy kapcsolatépítési lehetőség szinte egyáltalán nincs,álláslehetőségekről már nem is beszélek.

Vannak még itt olyan emberek,akikkel lehet komoly és fontos dolgokról beszélgetni?Akik érettek egy barátsághoz,érdekes beszélgetésekhez,célokhoz;figyelmesek,és úgy általában emberiek?

Szeretném,ha húsz év felettiek nyilatkoznának erről!

2010. júl. 22. 20:57
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
100%
nehezen foghatok a rádiok :D
2010. júl. 22. 21:06
 2/28 A kérdező kommentje:
Hát ja..ez is valami..:) :(
2010. júl. 22. 21:08
 3/28 anonim ***** válasza:

Én ott nőttem fel. Szerintem nem elkeseredettebbek, meghasonlottabbak, mint máshol. Agresszívabbak? Te még nem jártál Budapesten? Tatabánya hozzá képest a nyugalom szigete. Elég sokan a környező multikból éltek, sok lett ott is a munkanélküli.

Szórakozási lehetőségekről nem tudok nyilatkozni, mert régebben sem jártam, most meg már csak családi látogatásra megyek.

Nekem leginkább a cukrászdák, igényes kávézók, éttermek hiányoznak. Kocsma, kricsmi van ezer, de egy randevúra, családi fagyizásra, ünneplésre nem lehet menni, mert nincs igazán hova. Van két pláza, de az nekem nem az igényes szórakozás...

Az ismerkedés meg rajtad múlik, nem a városon. :)

2010. júl. 22. 21:21
 4/28 anonim ***** válasza:
Én is ott nőttem fel és most 10 km-re lakom. Szerintem családi kikapcsolódásra vannak helyek pl.: Jubileum park, Stop cuki, gelato palacsintázó stb.... Viszont a fiataloknak nem túl nagy a kínálat. Agresszívnek nem tartom a lakosságot viszont rasszistábbak mint más városokban.
2010. júl. 22. 21:28
 5/28 A kérdező kommentje:

Meglehetősen régen élhettél Tatabányán,meg könnyen is beszélsz róla,hogy nem itt élsz már.A város néha pont a halálos nyugalom miatt is elviselhetetlen.Egyszerűen,mintha kísértetek laknák..

Néha pedig mozgalmas a város,de mondom,az csak az erőszak miatt van...

2010. júl. 22. 21:30
 6/28 anonim ***** válasza:

Nem kötelező semmi :-))) Ha számodra olyan szőrnyüű ott élni akkor miért nem teszel ellenne?

Ezzel nem a várost védem csak nem értem hogy miért vagy még ott?

2010. júl. 22. 21:35
 7/28 anonim válasza:
Véleményem sok nincs róla, elég távol lakom Tb-től, de tervbe van hogy oda költözöm.
2010. júl. 22. 21:36
 8/28 anonim ***** válasza:

21.36-nak : Nem tudom hogy jártál e már itt de ha nincsenek ismerőseid vagy valaki aki ismeri a várost akkor fogadd meg az én tanácsomat. :-)))

A legjobb része ( számomra):

Dózsakert

Bánhidai ltp.

Sárberki ltp.

2010. júl. 22. 21:48
 9/28 anonim ***** válasza:
Legjobban része én számomra meg újváros. Sok ismerősünk is ide akar bejönni,közelebb van sok minden :)
2010. júl. 22. 22:03
 10/28 A kérdező kommentje:

21:35

Mintha olyan egyszerű lenne tovább állni.Annyira bírom ezt is,hogy amikor negatívan nyilatkozom valamiről,akkor pozitív visszajelzést kap,amikor meg pozitívat mondok valamiről,akkor rögtön jön a negatív reakció....

Esküszöm,néhány ember nem normális.De éppen ez is ide tartozik a témakörbe.

Tbányán (de más városokban is)mindenki ilyen semmilyen válaszokat ad.Meg sem rágják,amit mondasz,egyszerűen csak hányják gépiesen a szavakat,és persze a törődés szikráját nem lehet észrevenni rajtuk..

Ha csak ilyet tudsz,minek írsz ide?

2010. júl. 22. 22:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!