Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nektek nem hiányoznak néha a...

Nektek nem hiányoznak néha a 2000-es évek?

Figyelt kérdés
Számomra csodás időszak volt, tini voltam, mindent akkor sajátítottam el és ez az időszak határoz meg. Még nem volt instagram, Facebook, a barátaid vonalas telefonon kellett elérni. A legnagyobb szórakozás az volt ha egy helyi téren/ helyen találkoztál a barátaiddal. Még minden izgalmasnak tűnt, ami ma már nem (Pl régebbi filmek, sorozatok, játékok vagy egyéb időtöltés). Nem mondom, ki élvezem az új korszakot is, mégis néha hiányzik az az életforma, ami 10-20 éve volt :)
2020. jan. 29. 00:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
A legvégét kivéve jó időszak volt. A végén már nem, mert válság volt, az egyetemről kijőve nem tudtam mit kezdeni magammal.
2020. jan. 29. 15:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!