Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményed erről?

Mi a véleményed erről?

Figyelt kérdés

Figyelem! A következő fogalmazás egy nyílt levél!

Csak azt akartam, hogy az emberek tudjanak a fájdalmamról. A barátom, aki az első igazi nagy szerelmem, bevallotta, hogy számára nincs fontosabb a barátságnál. Megalázva érzem magam, úgy érzem, amíg együtt voltunk, semmibe vett. Nekiadtam a legszentebb kincsemet, a szüzességemet, és most csak úgy hagy elmenni. Mindig is vagdostam magam, és most 10 új vágás van a csuklómon, ami a 10 együtt töltött hónapot szimbolizálja. Találkozni akartam vele, de azt hazudtam, hogy nem lehetséges, mert kíváncsi voltam a reakciójára. Nem érdekelte. Ahogyan az sem, hogy valószínűleg némi hajlamot örököltem a rákra, és van egy gyanús anyajegy a karomon, ami idővel akár melanoma is lehet. Félek, hogy elveszítem, de inkább veszítsem el, mint hogy alsóbbrendűnek tartson a legjobb barátjánál. Nekem nincs családom, utálnak, amiért nem tudtam elvégezni a középiskolát, barátaim sincsenek, és most már talán szerelmem sem. Azt hittem, reméltem, hogy kitart mellettem, de nem így történt. Kérem aki ezt olvassa, ne tartson emiatt őrültnek! Hiszen család, barátok, szerelem, és pénz nélkül hogyan élhetne az ember? Ezért döntöttem úgy, hogy véget vetek az eddigi szenvedéseimnek, és azt akartam, hogy valahol az éterben keringjen az emlékem.

2010. júl. 22. 12:41
 1/7 anonim ***** válasza:

ez most egy búcsúlevél,ugye kedves kérdező?

Szerintem idővel minden megoldódik,amúgy a negyede a levélnek rám is illik,én nekem sincs meg a képességem a középiskolához,ezért megyek szakiskolába,és én sem vagyok a család szíve csücske,próbálják eltitkolni,de előttem nem sikerül...

2010. júl. 22. 12:48
 2/7 anonim válasza:
Ha tudod hívj fel egy lelkisegélyszolgálatot, illetve ha kiszolgáltatott helyzetben van szociális gondozót(vagy ilyesmit) Senki nem ér annyit hogy eldobd az életed!!!
2010. júl. 22. 12:53
 3/7 anonim ***** válasza:
68%

fröcsög az önsajnálattól. szánalmas, iszonyatosan szánalmas.

én is vagdostam már magam régebben és én is az voltam és úgy mondom, hogy ez szánalmas.

én viszont nem akartam úgy visszahódítani valakit, hogy érzelmileg zsarolom és nem bántottam őt ilyennel.

szerintem a világ cska jobb egy ilyen EMO-s nélkül. ez a rákos szveg, pff főleg....

2010. júl. 22. 12:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát ha nem tudsz elvégezni egy középiskolát, még szép hogy utálnak. Mondjuk a szánalmas önsajnálat helyett be kellene iratkozni egy iskolába, aztán elvégezni, nem pedig sajnáltatni magad.
2010. júl. 22. 12:59
 5/7 anonim ***** válasza:

"fröcsög az önsajnálattól. szánalmas, iszonyatosan szánalmas."

Fenti "kolléga" tömören és velősen látja és le is írta a lényeget.

A levél szerzője depresszív, kezelésre szoruló, viselkedés zavaros, mentálisan sérült, irracionális és gyanítom, hogy nem magyar. Ez egy külföldi fordítás?

2010. júl. 22. 13:03
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem tudtad elvégezni a középiskolát? Tényleg? És miért nem? Jobb volt shoppingolni, meg pasizni? AZt gondolod, hogy sajnálatból visszafog menni hozzád a barátod, de nagyon tévedsz. Talán elege lett belőled.
2010. júl. 22. 15:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Ekkora cirkuszt, csak mert valaki nem szerelemmel szeret...
2010. júl. 22. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!