1.+2. kérdés:sehogy..hiába próbálok fantáziálni egy ember megöléséről(ahogy én ölném meg),de egyszerűen mindig megállít a lelkiismeretem:) alapjába véve jó ember vagyok,megölni senkit sem tudnék..persze ezerannyi hibám van,de azért a becsületem,őszinteségem megvan!
2010. júl. 21. 18:37
2/15 anonim válasza:
egyszer beszélgettem egy nyomozóval, azt mondta, hogy nincs tökéletes gyilkosság
2010. júl. 21. 18:56
3/15 anonim válasza:
Hát igen. Állítólag nincs tökéletes bűntény, így gyilkosság sem.
Akkor miért vannak felderítetlen bűnügyek? Mert vannak, és nem is kevés. Sajnos.
2010. júl. 21. 19:04
4/15 anonim válasza:
lehet, mert sz*rnak bele :)
2010. júl. 21. 19:06
5/15 anonim válasza:
Másodiknak: JFK gyilkosa a mai napig nincs meg, pedig már majd 40 (37) év eltelt.
2010. júl. 21. 19:06
6/15 anonim válasza:
egyáltalán nem biztos, hogy JFK gyilkosa nincs meg... Lehet, hogy nem publikálják az igazat... Bizonyos érdekeket sérthetne...
2010. júl. 21. 19:12
7/15 anonim válasza:
Én valami olyan helyen kapnám el ami nagyon messze van onnan,ahol én szoktam tartózkodni.Minél kevesebb piszokkal,egy laza méreginjekció a nyakába.Kesztyűben vok,nincs ujjlenyomat,a tűt nem dobom el.A csávót elszállítom és elégetem a kazánban,miután feldaraboltam.Ha marad csont azoknak a csatornában van a helyük.Semmi nyom,csönd és rejtély.
2010. júl. 21. 22:00
8/15 anonim válasza:
Balesetnek állítanám be. Van jobb(?) dolga is a rendőröknek mint alaposan kivizsgálni ilyen eseteket.
2010. júl. 22. 00:04
9/15 anonim válasza:
Van egy olcsó módszer: dróthálóba tekerni a testet aminek a két végébe nagy követ raksz és úgy bele egy folyóba/tóba.
A kövek a víz alján tartják a testet, ha egy halász horogja beleakad elszakad a damil. A testet meg a halak elintézik. Mire a rozsda annyira széteszi a dróthálót hogy kibukjanak belőle a csontok addigra már nyugdíjas leszek.
2010. júl. 22. 00:19
10/15 anonim válasza:
A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 07-22 00:04
Ne gondold, a bátyám furcsa autóbalesetet szenvedett, és már most szóltak, hogy jövő hónap végéig náluk lesz a roncs részletes kivizsgálásra, hogy nem vágta-e el vki a fékcsövet, vagy ilyesmi...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!