Magyarországon miért hátrány ha valaki büszke arra, ahonnan jött?
Szerintem, ha azzal „vágsz fel”, hogy határon túli magyar vagy (ha jól értem), az pont annyira primitív, mint mikor valaki azzal vág fel, hogy másnál idősebb/magasabb/stb., vagyis olyan dolgokkal, amikről nem tehet.
Egyébiránt foglalkozhatnál egy kicsit a magyar nyelv megismerésével, mert borzasztóan fogalmazol (és a helyesírásod is hagy némi kívánnivalót maga után).
„Amikor mondom az embereknek akik nagyon hangosan szidják a vezetést hogy máshol pont ott ahonnan eljöttem, ott nincs úgy mint itt ott sokkal rosszabb mint itt. Engem ezért kinéznek nagyon sokan de ezt nem önszántából mondom…”
Nos, az, hogy másutt rosszabb, nem túl intelligens érv az ellen, hogy valaki itt hogyan érzi magát. Ha itt szar, másutt még szarabb, akkor itt maradjunk a szarban, és nyugtassuk magunkat mások nyomorával? :)
"Nos, az, hogy másutt rosszabb, nem túl intelligens érv az ellen, hogy valaki itt hogyan érzi magát. Ha itt szar, másutt még szarabb, akkor itt maradjunk a szarban, és nyugtassuk magunkat mások nyomorával? :)"
Szerintem bölcsebb dolog itt maradni megpróbálni előrébb mozdítani a szart és aztán ha akkor sem lesz jobb kimenni. De ami itt van az vár kint is. Én kényelmem miatt nem fogom megengedi magamnak hogy kimennyek csak ha tarthatatlan a helyzet.
Kérdező önellentmondásba keveredtél: "Felsőbb érzetet ad és sajnálatot vált ki másik ember irányába a fejemben".
Most döntsd már el akkor hogy übermenschnek gondolod magad vagy mi. De szerintem te inkább a náci németországbeli felsőbbrendű ember típus csapdájába estél, ecseteled itt hogy szerinted ez jobb meg az jobb, felkéne ismerni hogy mindenkinek más dolog okoz örömöt és nem származás alapján kéne különlegesnek tekintened magad, csodálkozol hogy lenéznek emiatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!