Tegyük fel, hogy a világon minden országban ugyanolyan jól meglehetne élni. Van olyan ország, ahova kivándorolnál és szívesen integrálódnál is az ottani kultúra miatt?
Figyelt kérdés
2020. jan. 9. 08:02
1/6 anonim válasza:
Már megtettem, 20 évesen (azaz tavaly) kiköltöztem Olaszországba.
2/6 anonim válasza:
Pont akkor itthon maradnék.
Az meg, hogy kinek milyen idegen kultúra tetszik, teljesen szubjektív, sőt változhat is idővel. Úgyhogy igazából nem értem a kérdést.
4/6 anonim válasza:
#2 Igen, pont ezt kérdezi, a te szubjektív véleményedet.:D
Számomra nagyon sok ilyen ország van, de elsősorban talán szinte egész Dél-Amerikát mondanám, mint kontinenst, az ottani országokra egyaránt jellemző mentalitás és attitűd miatt, de ha muszáj országot mondani, akkor legyen Kolumbia.
Esetleg még Franciaországot és Portugáliát mondanám.
5/6 anonim válasza:
Tibetbe mennék szívesen ilyen feltételek mentén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!