Találkoztatok már olyannal, hogy a "barátnőtök" az ellenségetek?
Igen, velem is volt már ilyen. Nemrég megszakítottam vele a kapcsolatot, és mivel nem vagyok szókimondó, ezért állati büszke vagyok magamra. :D
Én speciel egy könyvet adtam neki kölcsön, amikor visszakértem, "nem találta" (na perszeeee). Azért ez nem olyan nagy dolog, de azért jelzi a megbízhatatlanságot. A mai napig nem kaptam vissza azt a bizonyos könyvet. Rá egy hónapra piszkálni kezdett, a barátnőivel szolgának használnak.
Igen velem is volt már ilyen.egy tekintetből már sok mindent le lehet szűrni...de én akkor jöttem rá mikor egyszer ittunk és elkezdtünk beszélgetni és azt mondta h nem szeret velem bulizni menni mert csak engem néznek a pasik ő meg szerencsétlennek érzi magát egyébként is mindig mellettem.én akkor ezen csak röhögtem mondtam dehogy ez nem igy van.de aztán rájöttem hogy mindig ha valamilyen sikert érek el nem örül neki stb
ez simán a zöld szemű szörny :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!