Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Találkoztatok már olyannal,...

Találkoztatok már olyannal, hogy a "barátnőtök" az ellenségetek?

Figyelt kérdés
Konkrétan: Éveken keresztűl eljátsza, hogy a barátnőtök, de szép lassan fény derül bizonyos dolgokra, akkor meg neked esik, hogy paranoiás vagy? Pl. nem szól ha nem áll jól rajtad egy ruha, lebeszél pasikról, ha épp van valakid, mindent elkövet, hogy szakítsatok, ha valami a tudtára jut (egy akciós áru, egy ingyen tanfolyam, akármi), mindig akkor szól amikor már késő, vagy egy címet, telefonszámot mindig "véletlenül" rosszúl ad meg? Kölcsönkérsz tőle egy jegyzetet, és "nem találja" sehol? Persze mindez csak évek múlva derül ki, addig Te meg mindent megtettél érte amit csak tudtál.
2010. júl. 20. 21:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Igen, velem is volt már ilyen. Nemrég megszakítottam vele a kapcsolatot, és mivel nem vagyok szókimondó, ezért állati büszke vagyok magamra. :D

Én speciel egy könyvet adtam neki kölcsön, amikor visszakértem, "nem találta" (na perszeeee). Azért ez nem olyan nagy dolog, de azért jelzi a megbízhatatlanságot. A mai napig nem kaptam vissza azt a bizonyos könyvet. Rá egy hónapra piszkálni kezdett, a barátnőivel szolgának használnak.

2010. júl. 20. 21:35
 12/15 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is volt egy hasonló "barátnőm". 6 fél éve már nincs, és nem is bánom.
2010. júl. 20. 22:10
 13/15 anonim ***** válasza:
sajnos nekem is volt tapasztalatom ilyen "barátnővel". Évekig azt hittem,hogy jó barátnőim (3csaj) koleszon mindig együtt lógtunk, tőlem kérték el a házit, adtam nekik kölcsön pénzt, súgtam nekik ha kellett, vigasztaltam aki szomorú volt,tanácsot adtam,amikor tudtam és még sorolhatnám (tényleg mindent megtettem,amit egy barát tehet), erre a 4. évben rajtakaptam őket,hogy mintha kerülnének. Konkrétan egyik este az volt, h jönnek srácok a koli elé és h kiszökünk-e. mondtam,h ha mindenki megy,akkor velük megyek,ha valaki marad,akkor csak vele majd kimegyek egy cigire.oké,megdumáltuk,h egyik csaj marad és majd negyed óra mulva megáll értem(én másik szobában laktam, ők meg 3man a folyosó másik végén),h menjünk ki. Eltelt a negyed óra,de nem jött. Na mondom biztos kiment a fejéből, elmegyek érte. erre be volt zárva a szobájuk. Aztán kiderült,h átvertek, minden kimentek a srácokhoz,csak nem akarták h én is menjek :( aztán ebből lett egy kis veszekedés,amiből sok dolog kiderült (nem ez volt az első húzásuk) és az egyik csaj a fejemhez vágta,h én önző vagyok. hát ezt mai napig nem értem,miért mondta, rákérdeztem,de ő sem tudta elmagyarázni,h miért lennék önző...na mind1, lényeg, h onnantól kezdve hanyagoltam őket, rájöttem,h ilyen "barátokra" semmi szükségem. Bár ha ez a sztori eszembe jut,mai napig fáj,de szerencsére vannak barátaim,akik tényleg barátok és nem csak akkor,ha kell nekik valami.
2010. júl. 20. 23:50
 14/15 anonim ***** válasza:
Igen van ilyen. Én már végre megszabadultam tőlük.
2010. júl. 21. 15:40
 15/15 anonim válasza:

Igen velem is volt már ilyen.egy tekintetből már sok mindent le lehet szűrni...de én akkor jöttem rá mikor egyszer ittunk és elkezdtünk beszélgetni és azt mondta h nem szeret velem bulizni menni mert csak engem néznek a pasik ő meg szerencsétlennek érzi magát egyébként is mindig mellettem.én akkor ezen csak röhögtem mondtam dehogy ez nem igy van.de aztán rájöttem hogy mindig ha valamilyen sikert érek el nem örül neki stb

ez simán a zöld szemű szörny :(

2011. ápr. 15. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!