Van ilyen, hogy csak így bekopognak, mert valamit le akarnak ellenőrizni?
Nemrég, kb fél órája becsöngetett egy idősebb férfi, hogy ő az erkélyüveget jött ellenőrizni. Mondom minek azt? Fehér műanyag izé van rajta (műanyag nyílászáróink vannak mindenhol), nem látszik az üveg. De az amire én gondolok belül van, és ő kivűlről látta, hogy elvan törve.
Nem tudtam mit mondani, beengedni meg nem akartam, azt hazudtam hogy egy hónapja már megnézték. Erre azt mondta átmegy a szomszédhoz.
Értem, hogy szükség van ezt leellenőrizni, de minden értesítés nélkül nem engedek be semmilyen idegent a lakásba. És ez a műanyag fehér izé csak kívűl van, belül látszik az üveg, de nincs eltörve. Egyedül vagyok itthon, nem engedek be idegent a lakásba. Mikor a vízórát leolvassák, az is ki van írva egy cédulára, hogy mikorra várhatóak.
Ha meg valaki látja, hogy el van törve az üveg az erkélyén (nem az ablak, hanem az erkély üvege), csak intézkedik, nem?
Bocsi ha nem jó kategóriába raktam.
nagyon jól tetted, hogy nem engedted be, ilyen kamu szöveget kitalálni...
ha valaki hivatalosan akar valamit ellenőrizni, felmérni, akkor arról neki papírja van!!
Nem, nincs ilyen!
Kérdezd meg a szomszédot, náluk mi volt, nem kértek-e pénzt, nem hiányzik-e valami.
Érdemes lenne bejelenteni a rendőrségen, megkímélhetnél másokat egy esetleges betöréstől.
Nyugdíjat úgy raboltak ki, hogy álrendőrök becsöngettek, kérték a nyugdíját, merthogy a postást elkapták, mert hamis pénzt vitt ki. Szerencsétlen átadta az egészet, "lefoglalták", hogy hamis, és bottal üthetik a nyomukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!