Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Engem utálnak abban a városban...

Engem utálnak abban a városban, ahol élek. Viszont az összes többiben is, ahol eddig megfordultam. Miért van ez?

Figyelt kérdés
Nem szoktam igazán részt venni a közösségi életben az önbizalomhiányomból fakadóan. Illetve más sem nagyon a családban...
2019. nov. 22. 04:21
 1/4 anonim ***** válasza:
89%

Ha nem csinálsz semmit, honnan veszed ezt a baromságot, hogy utálnak a városban? Nagy a valószínűsége, hogy azt sem tudják az emberek, hogy létezel.

Ha arra gondolsz, hogy az iskolában utálnak, az megint más. Erre gondolsz?

2019. nov. 22. 07:52
 2/4 A kérdező kommentje:

Huszonéves koromig én is úgy gondoltam, hogy nem tudnak a létezésemről, főleg, mivel tök átlagos külsőm van.

Aztán a burkolt, rosszindulatú beszólogatásokból levettem, hogy igenis tudtak rólam, sőt.

2019. nov. 22. 19:30
 3/4 A kérdező kommentje:

Az iskolában pedig még annyira zárt burokban éltem, hogy a 8-4 év alatt konkrétan nem is ismertem meg az osztálytársaimat. Aki nem jött oda magától, ahhoz én sem igazán mertem odamenni stb.

Kis növésű vagyok, nem érzem magam teljes értékű embernek. Nem jó így élni.

2019. nov. 22. 19:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Szakembert javasolnék (pl. kineziológus), nem a gyakorikérdéseket.
2019. nov. 24. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!