Az baj, ha szeretem megfigyelni a szomszédaimat?
Az utóbbi időben már egész betegessé váltam (szerintem)
Ha kell, a ház egyik végéből a másikba megyek, csak hogy láthassam, mit csinálnak, ki van náluk, miért van náluk, stb.
vettem egy teleobjektívet a fényképezőgépemhez, először azzal a szándékkal, hogy természetet fogok fotózni, de aztán persze másra is felhasználtam..
Pedig nincs semmi különleges a szomszéd családban csak nekem vmiért gyanúsnak tűnnek. Lehet, hogy üldözési mániám van??
21/F
ma 23:17
nem kapcsolom be a gépet,a teleobjektívet távcsőként használom.
Addigra lehet, hogy kifinomultabb módszereim lennének :) Na de viccen túl én sem akarok ilyen lenni, egyszerűen ösztönként tör elő, hogy figyelni kell meg gyanakodni.
Lehet, hogy segítene, ha elköltöznék a kertvárosi házunkból valami albérletbe??
Én azt szeretem nézni, hogy kinek milyen színű a fala, milyen bútorai vannak... kicsit érdekel ez a lakberendezés dolog, és pl ha utazom (pl buszon ülök), akkor esténként, amikor sötét van, mindenhol égnek a lámpák, "benézek" az ablakokon :)
Én gyakran mászkálok itthon meztelenül, amihez mondjuk abszolút de jogom van pláne ilyen hőségben... Ha megtudnám, hogy valamelyik szomszéd kukkol ilyenkor, akkor valószínű én sem lennék hálás!
Na és vannak olyan szomszédok, akik direkt meztelenkednek az ablak előtt, mert tudják, hogy látják őket. Szánalmasak..
Mert ugye miért ne szívhatnék el egy cigit az ablakban?? És akkor nem csukom be a szemem..
"Na és vannak olyan szomszédok, akik direkt meztelenkednek az ablak előtt, mert tudják, hogy látják őket. Szánalmasak.. "
Tényleg vannak ilyenek? 100-as emberek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!