Az baj, ha szeretem megfigyelni a szomszédaimat?
Figyelt kérdés
Az utóbbi időben már egész betegessé váltam (szerintem)
Ha kell, a ház egyik végéből a másikba megyek, csak hogy láthassam, mit csinálnak, ki van náluk, miért van náluk, stb.
vettem egy teleobjektívet a fényképezőgépemhez, először azzal a szándékkal, hogy természetet fogok fotózni, de aztán persze másra is felhasználtam..
Pedig nincs semmi különleges a szomszéd családban csak nekem vmiért gyanúsnak tűnnek. Lehet, hogy üldözési mániám van??
21/F
2010. júl. 15. 22:18
1/20 anonim válasza:
Juj bazz... Egyszer lássanak meg, úgy rádhívják a sünöket kukkolásért, hogy arról koldulsz. Ez marhára nem normális dolog.
3/20 anonim válasza:
Ha én ezt észre venném, adnék neked..
4/20 anonim válasza:
5/20 A kérdező kommentje:
Nem, az intim részek nem érdekelnek (azokat nem is láthatom), hanem csak pl. hogy ha vendégeik vannak (igen gyakran), próbálom kitalálni, miért vannak ott, meg ilyenek.
2010. júl. 15. 22:38
6/20 anonim válasza:
Igen, üldözési mániád van, vagy csak baromira unatkozol... mindenesetre BAJ:D
10/20 A kérdező kommentje:
Igen, gondolkoztam már azon, h szívesen lettem volna ügynök az előző rendszerben :D ez nagy gáz sztetek??
2010. júl. 15. 23:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!