Mit tennétek, ha nullára kifosztottak, és még arra sincs pénz, hogy a hivatalos eljárást megindítástok az illető ellen?
Honnan szednétek pénzt, amikor tehát lenulláztak titeket, de az utolsó ezresig?
Milyen ötletetek van ?
Honnan lehetne pénzt szedni ?
(A hivatalos eljárás megindítása kb 220 ezer Ft, és nem adnak mentességet ....)
hát valóban, van pár olyan dolog amivel meg lehet fogni vagy hogyis mondjam ami bizonyítja az ő hazugságait és az én igazamat, csakhogy mindegyik jogilag indirekt bizonyíték, abszolút kétes a per kimenetel, mert van 6-7 ilyen közvetett de teljesen tiszta bizonyíték, csak hát még mindig ott tartok, hogy pénzem ettől még nincs meg nem lesz
na arra amit írt az utolsó azt hiszem, figyelj, ebben maximálisan igazad van, hogy az illető annyira ravasz, hogy semmi nincs a nevén, de semmi az ég adta világon, sőt miközben papíron 0 Ft a jövedelme, addig havi 4-5 millát ver el az életmódjára, na de ezt is persze teljesen bizonyíthatatlanul teszi
úgyhogy erre én azt mondom, ha már eljutunk odáig, hogy van egy jogerős ítélet mellettem, akkor azért sztem mégis csak meggondolja, hogy soha az életben nem lehet neki se pénze se a nevén semmi, mert akkor rögtön leszedik hivatalosan, tehát azért sztem ez már kockázatos számára
+
ha a jogerős ítélethez vezető perben elfogadják az én közvetett bizonyítékaimat, na onnantól azért már több bünügy is fog indulni ellene, és akkor már névvel és alappal
Figyelj, ha tényleg 0Ft papíron a jövedelme, és ezek mellett úgy él, mint egy milliárdos, akkor egyszerű a megoldás.
Megmondod neki, hogy visszaadja a pénzed, és akkor nem indítasz ellene vagyonosodási vizsgálatot. Mert akkor jóval többet kellene az APEH-nek fizetnie, mint amennyit tőled lenyúlt.
igen, ez így van, APEH ügyben ez oké, na csak ha papíron full nulla neki minden, és ezeket amilliókat SZÓ SZERINT elveri havonta, azaz még csak ennek sincs nyoma, szó szerint az életszínvonalára költi (pl bérel 3 luxus lakást is, természetesen egyiket se az ő nevére, meg neki eg yszombat esti buli az nem egy 5 ezres hanem 200 ezer, és ilyen dolgai vvannak)
na most akkor az apeh mit fog tudni kezdeni vele ha még csak bankszámláján sincs nagyobb összege , mert ennyire gondolom nem hülye, hogy a kicsalt pénzeket azonnal oda teszi
ezzel együtt köszi az ötletet, és ez jó nagyon, csak az a helyzet, hogy már nem érem el, mert természetesen csak az én átcseszésem idejére volt meg neki az a szám, most már nem is működik neki
Szió :) Én vagyok,akinek privit írtál :)
De hogyan tudott rólad több millát lehúzni ez a patkány??????Komolyan mit talált ki-milyen csellel????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!