Mit tennétek, ha nullára kifosztottak, és még arra sincs pénz, hogy a hivatalos eljárást megindítástok az illető ellen?
Honnan szednétek pénzt, amikor tehát lenulláztak titeket, de az utolsó ezresig?
Milyen ötletetek van ?
Honnan lehetne pénzt szedni ?
(A hivatalos eljárás megindítása kb 220 ezer Ft, és nem adnak mentességet ....)
látod ez az, ha én csalás miatt teszek feljelentést, máris rágalmaztam azonnal, és az ég adta világon smemit nem tudok bizonyítani, minden végül is csak az én fantáziám, az illető pedig még röhög is a markába, hogy eltesz az útból becsületsértésért meg hamis vádért, és akkro meg is oldva az ügy ...
nem olyan könnyű, higgyétek el, jogász is sokat vakarta már a fejét, és nem tud jobb tippet adni
értsd ár meg, hogy ismeretlen tettes ellen is lehet feljelentést tenni....
nem mellesleg én is rohadt kíváncsi lennék, hogy lehet valakit az utolsó fillérjéig kifosztani
na ezzel együtt nem adom fel, csak egy horror na
arról meg nem is beszélve, hogy az illetőnek még összeköttetései is vannak a rendőrségen, szóval duplán nehéz feladat lenne ellene elérni valamit
nézd, évek óta erre szakosodott, tudja hogyan kell egy szál nyom nélkül tenni ezt, erre sajnos már rájöttünk, akármelyik érvet latolgattuk, mindig oda jutottunk a jogásszal is, hogy oké, nagyon szép hogy mi tudjuk, csak éppen bizonyítani nem lehet
és mindezt még úgy is, hogy nekem is van egy kis hatósági (nem rendőrségi) összeköttetésem és nem hivatalosan utána néztünk az illetőnek ahogyan csak lehet, de megfoghatatlan, pedig egyértelmű a csalás
na de megint ott tartunk, hogy mindez mindegy, arra kéne tanács, hogy honnan szerzek én 220 ezret, hogy megindítsam a bírósági pert .... ez itt a fő kérdés, és akkor még pl. ügyvédről mindig nem is álmodhatok, hát nincs olyan hülye aki ingyen dolgozna, de még sikerdíjas módszerrel se találtam, pedig sokat kerestem
11:51
hé mire gondolsz ??? dehogy tettem illegális dolgot .. semmit !!!
11:53
nem is gondolnád mennyire könnyen ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!