Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha nullára...

Mit tennétek, ha nullára kifosztottak, és még arra sincs pénz, hogy a hivatalos eljárást megindítástok az illető ellen?

Figyelt kérdés

Honnan szednétek pénzt, amikor tehát lenulláztak titeket, de az utolsó ezresig?

Milyen ötletetek van ?

Honnan lehetne pénzt szedni ?

(A hivatalos eljárás megindítása kb 220 ezer Ft, és nem adnak mentességet ....)

2010. júl. 15. 10:42
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

látod ez az, ha én csalás miatt teszek feljelentést, máris rágalmaztam azonnal, és az ég adta világon smemit nem tudok bizonyítani, minden végül is csak az én fantáziám, az illető pedig még röhög is a markába, hogy eltesz az útból becsületsértésért meg hamis vádért, és akkro meg is oldva az ügy ...

nem olyan könnyű, higgyétek el, jogász is sokat vakarta már a fejét, és nem tud jobb tippet adni

2010. júl. 15. 11:50
 12/26 anonim ***** válasza:
Én mondjuk arra lennék kíváncsi,hogy valakit hogyan lehet az utolsó ezreséig több millio Ft-Tal megkárosítani úgy,hogy egyetlen egy forintja sem maradjon...azért ez eléggé extrém szerintem,mert figyelni kell...egyébként pedig biztos van megoldás-ne mondd nekem,hogy ha csalás áldozata lettél,akkor nem tudsz rendőrségi feljelentést tenni.Szerintem itt sajnos arról van szó,hogy te nagyon jól tudod,hogy illegális dolgot műveltetek.-s ezzel megfogható vagy a másik fél részéről-így bottal ütheted a pénzed valóban...
2010. júl. 15. 11:51
 13/26 anonim ***** válasza:

értsd ár meg, hogy ismeretlen tettes ellen is lehet feljelentést tenni....

nem mellesleg én is rohadt kíváncsi lennék, hogy lehet valakit az utolsó fillérjéig kifosztani

2010. júl. 15. 11:53
 14/26 A kérdező kommentje:

na ezzel együtt nem adom fel, csak egy horror na

arról meg nem is beszélve, hogy az illetőnek még összeköttetései is vannak a rendőrségen, szóval duplán nehéz feladat lenne ellene elérni valamit

nézd, évek óta erre szakosodott, tudja hogyan kell egy szál nyom nélkül tenni ezt, erre sajnos már rájöttünk, akármelyik érvet latolgattuk, mindig oda jutottunk a jogásszal is, hogy oké, nagyon szép hogy mi tudjuk, csak éppen bizonyítani nem lehet

és mindezt még úgy is, hogy nekem is van egy kis hatósági (nem rendőrségi) összeköttetésem és nem hivatalosan utána néztünk az illetőnek ahogyan csak lehet, de megfoghatatlan, pedig egyértelmű a csalás

na de megint ott tartunk, hogy mindez mindegy, arra kéne tanács, hogy honnan szerzek én 220 ezret, hogy megindítsam a bírósági pert .... ez itt a fő kérdés, és akkor még pl. ügyvédről mindig nem is álmodhatok, hát nincs olyan hülye aki ingyen dolgozna, de még sikerdíjas módszerrel se találtam, pedig sokat kerestem

2010. júl. 15. 11:58
 15/26 A kérdező kommentje:

11:51

hé mire gondolsz ??? dehogy tettem illegális dolgot .. semmit !!!

2010. júl. 15. 12:00
 16/26 A kérdező kommentje:

11:53

nem is gondolnád mennyire könnyen ...

2010. júl. 15. 12:00
 17/26 anonim ***** válasza:
Mondjuk szerintem sokkal könnyebb lenne,ha leírnád mi is ez a csalási módszer-evvel segíthetnél másoknak is,nehogy bele essenek...a 220 ezer ft ma 2 havi fizetés-ha már mindened elúszott az ügyvéd a per ráér két hónapot,ha kell addíg várni érdemes,mert ha tényleg bizonyítható-ami muszály-akkor visszakaphatod a pénzedet....
2010. júl. 15. 12:01
 18/26 anonim ***** válasza:
11:51-es vagyok...de komolyan nem értem akkor,hogy mi az,hogy nem lehet rábizonyítani semmit sem...-mondjuk én ebben nagyon jó vagyok-addíg agyaljál,amíg egy aprócska részlet elő nem jön-amibe kapaszkodni lehet!!!-olyan nincsen,hogy valaki megfoghatatlan-hidd el nekem!
2010. júl. 15. 12:03
 19/26 anonim ***** válasza:
Legközelebb ne hagyd magad átverni. Addig meg vállalj pluszmunkát, hogy kijöjjél a gödörből. Jobb ötletem nincs. Másképp nem lehet pénzt szerezni legálisan, csak ha dolgozol. A feljelentést meg hagyd a fenébe, totál semmi értelme, és a végén még te ütöd meg a bokádat.
2010. júl. 15. 12:16
 20/26 anonim ***** válasza:
az a baj ezzel, hogy még ha bizonyítékod is lenne, gondolom van az illető olyan ravasz , hogy a nevén semmit sincs...így meg nem sok esélyed van ,hogy valaha látsz abból a pénzből valamit. szerintem a per csak pénzkidobás.
2010. júl. 15. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!