A mai fiataloknak miért vicces 911?
Nem csak a 911-ről van itt szó hanem a holokausztról a migrációról és egyéb olyan szomorú dolgokról amik bele vésődtek az emberiség történelmébe. Képesek egy brutális baleseten nevetni vagy azon ahogy terroristák fejeznek le embereket. Mindenből úgy nevezett mémeket csinálnak és ezen nevetnek. Azt vettem észre, hogy a mai fiatalok nem tisztelnek semmit nekik ezek a szörnyű történelmi események a legviccesebb dolgoknak számítanak. Ledöbbenve halottam mikor egy tizenéves azt mondta: "Már várja az idei 911-es mémeket." Ez az egész honnan indult el? Hogy jött létre ez a brutális morbid humor ami sok tizenévest jellemez? Miért nevetnek ezeken? Nem tervez senki tenni valamit ez ellen?
Ha nekem lesz gyerekem elköltözök vele Alaszkába én nem akarom, hogy ilyen tiszteletlen, beteg, undorító emberek között nőjön fel. :D
Az emberek gyakorlatilag mindenből tudnak viccet csinálni,szerintem ez nem gond,persze mindennek megvan a maga helye.
Ami fontosabb, hogy 911-es viccek már közvetlenül az esemény után is voltak, Amerikában is.
Bár ez pár éves cikk,az okok közt szerepel az összeesküvéselméletek kifigurázása,meg persze valakinek tényleg így volt könnyebb elviselni.
nem csak "empatiajuk" nincs hanem betegek
egeszseges ember miert nevetne szornyusegeken? Valodinorommel, es nem arrol van szo akik "kinjukban" nevetnek
az emlitettek biztos nem ilyenek, szerencsere nem nagyon tudtam eddig ilyenekrol
Nem tudom, ki mit és mennyire tart viccesnek, csak azt, hogy az első két említett dolog a világtörténelem két legnagyobb hazugsága.
9/11 egyértelműen belső munka volt:
https://www.youtube.com/watch?v=ETy6KHfNaIk#t=40m22s
Ezt a dokumentumfilmet pedig David Cole csinálta, aki maga is zs.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!