Miért olyan vicces a fiataloknak ha ha egy tanuló bepisil az iskolában?
Sokszor nem talpraesettség kérdése a dolog, feltéve ha olyan retard tanáraid vannak, mint nekem. Hiába rimánkodunk, hogy engedjen ki, ha már nagyon hív a természet- ez állítólag nem gimnazistához méltó viselkedés. Jó, mi? Tagadjam meg az emberi mivoltomat, mert gimnazista vagyok. Kicsengetés előtt gyakran esek dilemmába: a húgyhólyagomnak, vagy a korgó gyomromnak engedjek? Mivel egy szünetbe sajnos a kettő dolog nem fér bele...
Persze jön a kedvenc indoklás: miért nem voltál szünetben, ha annyira kell? Elfogadom, még ha ez fizikailag lehetetlen is lett volna, amit szeretnek elfelejteni a tanárok. De arra már tényleg nem látok reális okot, hogy miért kell porzó torokkal ülnünk az órán, hogy miért fájna Őnaccságainak, ha innánk egy kortyot?! Őszintén: nem értem a logikát, nem értem, miért jó a tanároknak, ha a diákok alapvető szükségletektől szenvednek az órákon.
A kérdésre pofon egyszerű a válasz: éretlenek.
Almát körtéhez... Szerinted egy tanóra egyenlő fajsúlyú egy műtéttel?
By the way, ügyes mutatvány 3 perc alatt betermelni a szendvicset, de én szeretem az életemet, köszönöm. :) Egyébként menzai kajálásról beszéltem, hadd ne kelljen már elmesélnem, mennyi idő alatt lehetne normális körülmények között elfogyasztani és mennyi módunk van jóízűen megenni 10 perc masszív sorbanállás után. De komolyan, nem sírok én emiatt, csak attól még nem értem, mit veszítene a tanár, ha a gyereknek jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!