Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért ilyen népszerűek a...

Miért ilyen népszerűek a horrorfilmek?

Figyelt kérdés
Én vagyok az egyetlen aberrált, aki utálja azt nézni, hogy valakit széttrancsíroznak? Nem a vértől vagyok rosszul, (különösen nem a művértől) és nem tartom őket félelmetesnek sem, mert általában irreálisak, hanem egyszerűen az erőszak maga undorít. Az egyetlen, ami megijeszt bennük, hogy ezeknek a sz.roknak a nézésében ilyen sokan élvezetüket lelik.
2010. júl. 14. 12:56
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem értem, hogy lehet úgy elítélni valakit, hogy nem is ismered... Miért kell azonnal elmebetegnek nézni, ha valaki mást szeret, mint te? Eleve, abból, hogy valaki milyen filmeket néz, még nem lehet megítélni, hogy milyen ember!

Hogy válaszoljak, én pl azért szoktam horrorfilmeket nézni, mert érdekelnek a háttérsztorijaik. Több ilyen filmet megnéztem már, nem mind tetszett, de voltak igazán érdekesek is. Szerintem azok, amiben csak értelmetlen gyilkolás van, nem jók, de vannak, amiknek értelmes, ötletes - még akkor is, ha kicsit elrugaszkodott -, hátborzongató sztorija van. Én ezt figyelem, illetve a megvalósítást, színészi játékot, "rejtett jeleket"

2010. júl. 15. 13:52
 12/12 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hol elmebetegeztem le bárkit, de akkor elnézést
2010. júl. 18. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!