Miért ilyen népszerűek a horrorfilmek?
Mert az emberben van egy olyan hajlam, hogy vonzódik a veszélyhez, félelemhez, max. nem mer ténylegesen belemenni. Egy horrorfilm viszont megadja ezeket, úgy, hogy a nézőnek semmi baja nem lesz.
Amúgy nem vagy egyedül. Én sem szeretem azokat a horror filmeket, amik csak arról szólnak, hogy mindenkit kinyírnak és sugárban spriccel a vér (pl. Predator, Alien meg hasonlók), de még a lájtosabbakért sem vagyok igazán oda.
Az ötödik lovas
"mert általában irreálisak, hanem egyszerűen az erőszak maga undorít"
Annyit már tudhatnál hogy nincs olyan "horrorfilm" ami a valóságon túltesz.Nagyon izoláltan élhetsz ha nem tudod hogy a valóságban olyan dolgok történtek már meg ami a legdurvább horrorfilmen is túltesz.Nem láttad a TV-kben hogy a Srebrenicai mészárláskor szétszaggatták a holttesteket hogy ne lehessen azonosítani őket? Most volt látható a napokban!
Engem sem izgatnak a horrorfilmek, nem is láttam sokat. Egyszerűen nem kedvelem ezt a stílust szívesebben nézek vígjátékokat pl, ha már leülök filmezni.
Amúgy pl van az ID nevezetű csatorna, ahol valós történeteket dolgoznak fel, gyilkosságokat, stb, ezeket nagyon szeretem, mert át tudom élni, és hátborzongató számomra, hogy ezek valóban meg is történtek!
ohhh
én azoktól még félek is:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!