Azon kívül, hogy kitör a frász, mit tennél?
Figyelt kérdés
Ma éjjel 2.03-kor felhívott egy férfi azzal, hogy itt áll házam előtt ötödmagával. Kifogyott a benzin a kocsijából, azonnal adjak neki, különben áttöri a kerítést ée bemegy/jön. Csak hápogtam. Aztán a nyomaték kedvéért még egyszer felhivott egy-két perc múlva. Nem mondta meg, melyik ház előtt áll. Én ugyanis a házamtól kb. 150 km-re élek egy másik heységben /ahol nincs kerités és kapu/. Ha akartam, se tudtam volna adni neki, mert még kocsim sincs. Van itthon kb. 2 dl. sebbenzinem! Az egész éjszakám tönkre ment. Fogalmam sincs, honnan vette a telefonszámomat és mit akart. Vagy egyáltalán engem akart-e zaklatni éjnek idején.2010. júl. 13. 09:32
11/17 A kérdező kommentje:
A mobilt sohasem kapcsolom ki éjjel. Egyszer csőrepedés volt a a házamban és elég későn riasztott a szomszédom. A ház lapjából folyt ki a víz /újszerú, 9 éves ház/. Ösztönösen vettem fel a telefont, időm sem volt gondolkodni. Azt se tudtam, hányadán vagyok. Előtte kb. egy órával aludtam el.
2010. júl. 13. 19:41
12/17 A kérdező kommentje:
Titkos a mobilszámom.
2010. júl. 13. 19:42
13/17 anonim válasza:
hát akkor rejtély....
de sztem ha titkos a számod akkor csak olyantól juthatott hozzá akit te ismersz és megadtad neki.lehet,hogy az ismerősöd akinek megadtad a számodat nem is tud róla,hogy kikkel barátkozik.
egy másik lehetőség:hirdetést nem adtál fel a házzal kapcsolatban valamikor? vagy bármilyen olyan hirdetést ami utalhat arra,hogy kertesházban laksz?
14/17 A kérdező kommentje:
De igen! Eladó a ház évek óta.
2010. júl. 14. 09:05
15/17 anonim válasza:
akkor azt hiszem megvan a válasz,innen tudta a számod és bepróbálkozott.
egyik ismerősömhöz egy vadidegen drogos csóka ment oda,miközben ő ült a kocsijában és ráfogta,hogy tartozik neki rengeteg pénzzel,de szerencsére a rendőrségen kiderült,hogy kamuzik,és csak anyagra kell neki...
16/17 A kérdező kommentje:
Két napja éjszaka 3/4 kettőkor újra felhivott ez az alak /megismertem a hangját/, újra a benzinnel jött. Már csak egy liter kellett volna neki... Meg is nevezte magát, de nyilván nem a saját nevét mondta. Nem veszem fel többé a telefont éjszaka, az biztos. De miért nem alszik ez a diszó éjszaka?
2010. júl. 20. 21:50
17/17 anonim válasza:
kérdező, történt azóta valami?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!