Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Azon kívül, hogy kitör a...

Azon kívül, hogy kitör a frász, mit tennél?

Figyelt kérdés
Ma éjjel 2.03-kor felhívott egy férfi azzal, hogy itt áll házam előtt ötödmagával. Kifogyott a benzin a kocsijából, azonnal adjak neki, különben áttöri a kerítést ée bemegy/jön. Csak hápogtam. Aztán a nyomaték kedvéért még egyszer felhivott egy-két perc múlva. Nem mondta meg, melyik ház előtt áll. Én ugyanis a házamtól kb. 150 km-re élek egy másik heységben /ahol nincs kerités és kapu/. Ha akartam, se tudtam volna adni neki, mert még kocsim sincs. Van itthon kb. 2 dl. sebbenzinem! Az egész éjszakám tönkre ment. Fogalmam sincs, honnan vette a telefonszámomat és mit akart. Vagy egyáltalán engem akart-e zaklatni éjnek idején.
2010. júl. 13. 09:32
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezt hívják telefonbetyárnak.
2010. júl. 13. 09:46
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

1:Elküldeném a jóbüdös p_csába.

2:Gyertek csak a 15 meleg cigány haverral már várunk cuki fiukák.

2010. júl. 13. 09:49
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem téged akartak idegesíteni, hisz akkor tudták volna, hogy nem otthon laksz és nincs kerítésed... Az ilyeneknek nem kell bedőlni.
2010. júl. 13. 09:52
 4/17 anonim ***** válasza:
94%
Mond azt nekik, hogy már készíted is a láncfűrész a vágáshoz.
2010. júl. 13. 10:02
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

ez durva...lehet az ismerőseid között kéne kutatni,talán egy volt barátodtól akivel szakítottál,vagy valakitől akivel rossz viszonyban vagy attól tudhatta a számod.

lehet rossz számot hívott,ez még a jobbik eset.

soha nem volt kocsid? mert felmerül a kérdés,ha ismer valahonnan honnan vette,hogy tudsz neki adni,ha tudta,hogy nincs is kocsid.

de lehet,csak ürügy volt az egész,hogy rádijesszen valamivel.

rendőrségen tegyél feljelentést sztem zaklatás miatt.

2010. júl. 13. 10:09
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
...de honnan vette, hogy neked kannaszámra áll otthon a benzin?
2010. júl. 13. 10:20
 7/17 A kérdező kommentje:
Ha csak telefonbetyárkodásról lenne szó, nem is idegeskednék. Nincs férfi haragosom. A hangja is teljesen ismretelen volt. Na, de éjjel kettőkor?! A házamnál van kerítés, ahol most élek ott nincs.
2010. júl. 13. 10:39
 8/17 anonim ***** válasza:
69%
Meg is erdemled, ha hajnali 2-kor telefonokat veszel fel. Amugy, mondtad volna neki, hogy jojjon be, szivesen adsz neki. Bele. A pofajaba. Mert ugyis van nalad 6ismi, akik kezdenek pipak lenni, hogy folyamatosan veszitenek pokerben. :P
2010. júl. 13. 12:24
 9/17 anonim ***** válasza:
67%

vonalason hívott vagy mobilon?

ha nincs letitkosítva a számod,lakcím alapján megtudhatta a tudakozótól.lehet kifigyelték,hol laksz és bepróbálkoztak,közönséges bűnözők.(álltalában egyedül voltál a régi lakásban?)csak nem tudták,hogy már nem abban a házban laksz.erre tudok tippelni mert ha ismernének konkrétan akkor ezt tudták volna,meg azt,hogy nincs nálad benzin.

aztán az se kizárt sima telefonbetyár,nem tudom mire jó ilyet csinálni de nagy az Isten állatkerje szóval még ez is lehet.

2010. júl. 13. 13:31
 10/17 anonim válasza:
32%
Fogd a lancfürész indicsd be az ajtó elöt zárva halja a hangot fegyél fel egy hokimaszkot nyisd ki az ajtót és mond azt "ezen az éjelen még egy hulát kellene enem?"
2010. júl. 13. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!