Nektek mi a munkátok?
Figyelt kérdés
2019. aug. 12. 12:26
1/7 MrPifta válasza:
érdekelne, hogy ez mégis miért olyan fontos.
2/7 anonim válasza:
"...A világ vagyok - minden, ami volt, van:
a sok nemzedék, mely egymásra tör.
A honfoglalók győznek velem holtan
s a meghódoltak kínja meggyötör.
Árpád és Zalán, Werbőczi és Dózsa -
török, tatár, tót, román kavarog
e szívben, mely e multnak már adósa
szelíd jövővel - mai magyarok!
... Én dolgozni akarok. Elegendő
harc, hogy a multat be kell vallani.
A Dunának, mely mult, jelen s jövendő,
egymást ölelik lágy hullámai.
A harcot, amelyet őseink vivtak,
békévé oldja az emlékezés
s rendezni végre közös dolgainkat,
ez a mi munkánk; és nem is kevés."
4/7 spirituozo válasza:
Hello. Nekem van egy befejezetlen szakàcsom, a 4 èv meg van + a szakmunkàs vizsga is. Kivève a gazdasàgtan rèsze 7x probàltam meg mindig 1 ponton mullott. Ugyhogy meguntam. Utànna elmentem èlelmiszer vegyi àrù eladònak. Levizsgàztam 3asra. Ezutàn boltvezetò tanfolyamra ahonnan kirugtak mert nem tudtam időben fizetni a pènzt. Mind 1 ràjöttem a kereskedelemben nincsen pènz. Ezutàn elmentem egy redònynagykerbe dolgozni. Kicsit vicces mert amit èn egyedül csinàltam azt utànnam 3an csinàljàk. Ezutàn maszek melett segèdkeztem redőnyözni. Közbe megszereztem az Okjs tanfolyamot targoncavezetőböl.. 4 esre vizsgàztam. De ràjöttem hogy itt mifelènk nem èri meg ebben a munkakörben dolgozni. Mert Győrben egy targoncavezető keres brutto 490 ezret. Itt meg max 236ezret. Ugyhogy jelenleg egy festő melett dolgozok heti 75 ezerèrt. Közben C E kategòriàs jogsit csinàlok. A b meg van 2 ève. Sikeres Pàv 3 vizsgàm van.
7/7 Közveszélyes Kontár válasza:
Nezz par South Parkot amik munkakkal kapcsolatosak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!