Nektek volt már különleges munkátok?
Figyelt kérdés
Gondolok itt házőrzésre, vízicsúszdák vagy élményparkok tesztelésére, szigetőrzésre. Vagy bármilyen olyan munkára ami nektek különleges, jó élmény volt.2017. jan. 28. 17:00
1/2 anonim válasza:
Néha ügyeletes voltam filmforgatáskor.
Egyik kedvenc élményem volt egy 12 órás munka a Mephisto című filmnél. Képzeld el, 1980-ban a Kossuth téren kora délutáni napsütésben megáll egy busz, és leszáll róla egy rakomány estélyi ruhás dáma meg feketébe öltözött SS-tiszt... :D
2/2 anonim válasza:
Én szeretem a munkám és nagyon különleges nekem, pedig egy àtlagos kezdő villanyszerelő vagyok (19F) és imádok egyik nap egy mèly csepkőbarlangban dolgozni, masnap pedig szinte a felhők fölött dolgozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!