Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti élnétek a középkorban?

Ti élnétek a középkorban?

Figyelt kérdés

2019. aug. 5. 14:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Isten mentsen, soha. Elég sz.r ez a 20-21. század is, de maradnék ebben.
2019. aug. 5. 15:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem szívesen.

Járványok, háborúk, stb.

Esetleg a középkor vége felé élnék egy kicsit, de csak akkor, ha nemes lehetnék.

2019. aug. 5. 15:35
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Engem kapásból elitélnének bolondságért vagy boszorkányságért, mert ugye én szeretek minden nap fürdeni. Egyébként nem. A középkor nem olyan romantikus, mint a fantasy játékok világa.
2019. aug. 5. 17:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Talán valami hosszú életű főnemesként...
2019. aug. 5. 17:20
 5/9 jdfGabrella ***** válasza:
88%
Nem
2019. aug. 5. 17:43
 6/9 anonim ***** válasza:
22%
Igen, mert ha nehéz is volt, jobb volt, érdekesebb.
2019. aug. 5. 18:07
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább egy nagyon távoli jövőt választanék, ahol sokkal de sokkal fejlettebb a tudomány és technika, ahol mindennapos dolog, hogy az űrben vagyunk a csillagok között, és huh, érdekes lenne. De hogy a középkor? Na ennek ez a szöges ellentéte. Középkor...ahol a vallás uralkodott a tudomány felett, fuhhh, soha. Eleve nőként esélytelen lett volna tudósnak lenni, meg amúgy is, még férfiként is felakasztottak volna a hülyeségeik miatt. Ahol egy papnak nagyobb szava van, mint neked, ott már baj van.
2019. aug. 5. 21:10
 8/9 anonim válasza:
78%
Pestis megöl te
2019. aug. 7. 07:40
 9/9 anonim ***** válasza:
38%

Igen. Nézőpont kérdése, de szerintem sokkal szabadabb világ volt. Ha azt nézzük, kevesebb bürokrácia, kötöttség volt pl.

Én szívesen élnék a középkorban, de inkább elvonultan. :)

2019. aug. 7. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!