Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért bántanak ha mi csak...

Miért bántanak ha mi csak kedvesek akarunk lenni?

Figyelt kérdés
Multkor setaltam egy buszmegallo melletti utcaban, es jott velem szembe egy nagyon szep nő 40 koruli lehetett de meg mindig jo teyte colt es szep arca en meg. Ahh. Talan tenyleg hulEn vagy perverzul hangzik de muszaly volt odamondjam kedves hangon szelid mosojjalhogy nagyon csinos! Erre tokonterdelt ellokott magatol es elsetalt. Miert kell mindent felre erteni? Miert nem kap a ferfi manapsag egy keveske pozitiv visszajelzest? :( en mindigis olyan udvarias es kedces votlam minden lannyal nagyon kedvelem oket es sose bantanam oket. Csak kedves voltam. Nagyon rosszul esik hogy sok lany termeszetesnek tartja hogy mi dicserjuk oket es mi nem kapunk semmilyen kedves visszajelzest pedig nagyon jol esik :(. Ti is tapasztaltatok marilydneket? :(
2019. júl. 28. 15:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Jo lehet hogy ijjeszto voltam de basszu akkor tenyleg en rohadjak meg hogy csak siman odamenta

Em hogy csinos vagy.....

Megcsak nem is azt ugattam mi t a tobbiek hogy dejo a segged meg basznam...

Csak nem ertem hogy ha egy ferfi bokol egy idegen lanynak azt a lanynak miert mi den esetben ugy kell felfognia hogy percerz diszno es biztos meg akar tamadni meg nezni a seggemet miutan elmegyek mogotte? Nekem ebbol van mar elegem

2019. júl. 29. 00:11
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Te hogy nézel ki?

Mert ha úgy, ahogy írsz, akkor megértem a nőket.

2019. júl. 29. 00:59
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Most akkor lány volt, vagy 40-es nő? Elsétált vagy beszaladt a kapun?

Ha a ruhád meg te magad is olyan hanyagul nézel ki, mint ahogy ide írsz, én még rendőrért is kiáltottam volna!

2019. júl. 29. 01:27
 14/16 A kérdező kommentje:
Megértem hogy ez fura lehet nekik de nincsen bennem semmi rossz szándék. Teljesen komolyan gondolom és csak rosszul esik hogy ilyen visszajelzést kapok :(
2019. júl. 29. 23:39
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha megérted, hogy fura lehet nekik, akkor miért csinálod így? Azt meg honnan tudja egy nő, hogy ilyen viselkedéssel jók vagy rosszak a szándékaid?

Nyilván nincs ráírva az arcodra, erre nem gondoltál?

2019. júl. 30. 21:48
 16/16 anonim ***** válasza:
47%

Rendes próbálsz lenni,csak ezt udvariatlanságnak veszik.Ezt szóbeli zaklatásnak veszik,csak trágár szavak nélkül.Esetleg a ruhájára mondhatsz szép szavakat,de eleve nem szereti a társadalom a szex(bár ez még távol áll attól,de,na) témáját felmeríteni,mert ez eléggé intim téma.Ettől független még jó ember vagy,mert örömet,boldogságot szeretnél szerezni az embereknek.

Ismerd meg magad alaposan,mert lehet jót akarsz,de mégis ártasz vele.Tehát hozd felszínre a belül lappangó jó énedet,amit csak nehezen ismernek meg az emberek.Én is hasonlóan voltam régen és vagyok talán még mindig,hogy jót akarok,de rosszul sülhet el néha.De!A lényeg az,hogy jó ember vagy!:)

.

2019. aug. 15. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!