Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért bántanak ha mi csak...

Miért bántanak ha mi csak kedvesek akarunk lenni?

Figyelt kérdés
Multkor setaltam egy buszmegallo melletti utcaban, es jott velem szembe egy nagyon szep nő 40 koruli lehetett de meg mindig jo teyte colt es szep arca en meg. Ahh. Talan tenyleg hulEn vagy perverzul hangzik de muszaly volt odamondjam kedves hangon szelid mosojjalhogy nagyon csinos! Erre tokonterdelt ellokott magatol es elsetalt. Miert kell mindent felre erteni? Miert nem kap a ferfi manapsag egy keveske pozitiv visszajelzest? :( en mindigis olyan udvarias es kedces votlam minden lannyal nagyon kedvelem oket es sose bantanam oket. Csak kedves voltam. Nagyon rosszul esik hogy sok lany termeszetesnek tartja hogy mi dicserjuk oket es mi nem kapunk semmilyen kedves visszajelzest pedig nagyon jol esik :(. Ti is tapasztaltatok marilydneket? :(
2019. júl. 28. 15:00
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Az írás hibák miatt elnézést kérek :)
2019. júl. 28. 15:02
 2/16 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon sok hibával írtad ki ezt a kérdést. Nagyon zavaró.

Egyébként meg sok ilyen férfi ha kedves választ kap, utána azt hiszi, hogy a nő már a birtoka.

A leírásod alapján a hölgy egy buta liba volt, akit fel lehet jelenteni, de gyanítom, hogy a történet nem kerek.

2019. júl. 28. 15:02
 3/16 anonim válasza:
100%

Tuti nem kerek a történet hisz hogyan tudsz valakit tökön térdelni? Úgy, hogy 50 cm-re sincs előtted szemben veled.

Vagyis jön szembe egy jó nő te pedig elé állsz, elállod az útját, hogy "kedveskedj". Ez valóban kedves, usvarias tett. És, hogy természetesnek tartják a dicséreteket? Ki kérte, hogy dicsérd bármelyiket? Magadtól teszed aztán úgy állítod itt be mintha ők elvárnák.

Az a baj a hozzád hasonlókkal, hogy nem értik miért gáz a viselkedésük. Olyan vagy mint az írásod, tele hibákkal...

2019. júl. 28. 15:39
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem volt kamu amit irtam es ekeg rosszul esett amit mondtal :(. Arrol van szo hogy suliban meg barhol mar egy csomo olyan van hogy a lanyok sosem adnak pozitiv visszajelzest hogy koszonom vagy valami vagy de rendes vagym.. nyilvan ennelkul is tudok erni csak rosszul esik
2019. júl. 28. 15:51
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Na de mégis, hogyan tudott az a nő ellökni magától és tökön térdelni? Udvariasan megölelgetted?
2019. júl. 28. 16:31
 6/16 A kérdező kommentje:
Egy szűkös utca volt jott velem szembe egy megallo mellett be akart menni a hazaba en meg elotte mentem es azt mondtam neki:maga nagyon csinos😊 es oszinte arccal kedves mosojjal o meg megfogta a vallam tokonterdelt azzal a lendettel ellokott es berohant a kapun a hazba. Gondolom ott lakik.
2019. júl. 28. 17:16
 7/16 anonim ***** válasza:

Legközelebb olyan helyzetben mondj csak ilyet, ahol nem állod el az útját.

Nyilván veszélyt látott benned.

2019. júl. 28. 17:18
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

A #3 leírta a lényeget.

Finoman szólva én se örültem volna, ha valaki elállja az utamat.

2019. júl. 28. 17:45
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

El tudom képzelni, milyen szelíd "mosojjal" mondtad, amit mondtál, ha rögtön "tokonterdelt".

És az sem világos, hogy elsétált, mint ahogy először írtad, vagy berohant a házba, mint ahogy másodszor...

2019. júl. 28. 20:25
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Tehát egy *szűkös utcában egyedül* jön veled szembe egy nő, te meg *rámeredsz*, *vigyorogsz* és megjegyzed, hogy jól néz ki. Szerintem ez egy kicsit sem bizalomgerjesztő, sőt ijesztő. Az emberek, főleg a közép - kelet európaiak nem szeretik ha csak úgy bemásznak a személyes komfortzónájukba. Mondjuk lehet ha előbb ráköszöntél colna
2019. júl. 28. 23:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!