Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy a Koreaiakhoz vonzódok?

Figyelt kérdés

Elitélík a családban az összes ázsiait.

Ha felhozom a témát mindig az van hogy húzott szemüek,sárga bőrűek stb...

Kérlek segítsetek!!!

2019. júl. 25. 16:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez nem olyasmi, amit el kéne mondani nekik.

Nekem a szüleim nem ellenségesek az ázsiaiakkal szemben, vagy ilyesmi, és tudják, hogy odavagyok a koreai sorozatokért, de mégis elég furának tartanám, hogy odaálljak eléjük és közöljem, hogy nekem bejönnek a koreaiak. :D

Hogyha meg tényleg nagyon rasszisták és szűklátókörűek a szüleid, jobb nem is erőltetni a témát.

2019. júl. 26. 17:13
 12/14 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm
2019. júl. 26. 17:33
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Sz*rd le, nincs hozzá közük. Ha nem bírják elfogadni, hogy szerelmes vagy valakibe aki különbözik tőlük, akkor az csak szegénységi bizonyítvány a részükről.
2019. aug. 4. 20:02
 14/14 anonim ***** válasza:
46%

na most ha 6 éve tanulod a nyelvet de csak írni olvasni tudsz? wtf??! én 2 hónap alatt megtanultam írni olvasni!

na most nálam ez nem a koreaiakkal kezdődött... hanem csak úgy az ázsiai csajoknál... szépek csinosak aranyosak és qurvára meg lehet őket ba.szni finoman szólva köhöm :DDD

na most nem hinném hogy elítélik csak sosem láttak belőle mást csak max ezt a csaló, illegális kereskedő típust max...

de kpop figyelj adók neked egy jó tanácsot! felejtsd el a kpop lányokat! meg éppenséggel nem a koreai társadalom a legjobb... én nagyon belenyúltam ebbe a témába ha akarod leírom neked privátba!

de a fő kérdésre választ adva... nem kell mondani nekik nem tartozik rájuk minden kis dolog! apád sem mondja el neked milyen fajta nőket ba.szna meg ez a te kis intim dolgod ha lesz majd ázsiai barátnőd csak be viszed had lepődjenek meg rajta :D

2019. aug. 4. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!