Hogyan mondjam el a szüleimnek hogy a Koreaiakhoz vonzódok?
Elitélík a családban az összes ázsiait.
Ha felhozom a témát mindig az van hogy húzott szemüek,sárga bőrűek stb...
Kérlek segítsetek!!!
Szerintem ez nem olyasmi, amit el kéne mondani nekik.
Nekem a szüleim nem ellenségesek az ázsiaiakkal szemben, vagy ilyesmi, és tudják, hogy odavagyok a koreai sorozatokért, de mégis elég furának tartanám, hogy odaálljak eléjük és közöljem, hogy nekem bejönnek a koreaiak. :D
Hogyha meg tényleg nagyon rasszisták és szűklátókörűek a szüleid, jobb nem is erőltetni a témát.
na most ha 6 éve tanulod a nyelvet de csak írni olvasni tudsz? wtf??! én 2 hónap alatt megtanultam írni olvasni!
na most nálam ez nem a koreaiakkal kezdődött... hanem csak úgy az ázsiai csajoknál... szépek csinosak aranyosak és qurvára meg lehet őket ba.szni finoman szólva köhöm :DDD
na most nem hinném hogy elítélik csak sosem láttak belőle mást csak max ezt a csaló, illegális kereskedő típust max...
de kpop figyelj adók neked egy jó tanácsot! felejtsd el a kpop lányokat! meg éppenséggel nem a koreai társadalom a legjobb... én nagyon belenyúltam ebbe a témába ha akarod leírom neked privátba!
de a fő kérdésre választ adva... nem kell mondani nekik nem tartozik rájuk minden kis dolog! apád sem mondja el neked milyen fajta nőket ba.szna meg ez a te kis intim dolgod ha lesz majd ázsiai barátnőd csak be viszed had lepődjenek meg rajta :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!