Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Idén érettségizem, valami tipp?

Idén érettségizem, valami tipp?

Figyelt kérdés
Szóval végzős leszek szeptembertől, és nyilván rengeteget fogok az érettségire készülni, viszont a kérdésem a hogyan szócskára keresi a választ? Mit tudtok tanácsolni, valami taktika, vagy módszer, vagy bármi, ami hatékonyabbá teszi a felkészülést?
2019. júl. 21. 18:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Mi a célod? A készülés elkezdéséhez nem árt tudni.
2019. júl. 21. 19:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Van valami terved, hogy hova mennél? Az érettségi tárgyak hogy mennek? Tanulsz második nyelvet?

Én is taktikáztam egy kicsit, de ahhoz hogy minél jobb tanácsot adjak, jó lenne egy kicsit többet tudni.

2019. júl. 21. 19:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Már van egy előrehozott emelt angolom, emelt matekot tervezek írni, illetve a fő célom egy szín 5-ös érettségi (középszinten mondjuk 85+%,emelt matekon 75-80nak már örülnék) inkább reálos vagyok.
2019. júl. 22. 21:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha kicsit is fog az agyad, egy hónap készüléssel megvan ez az eredmény.
2019. júl. 22. 23:49
 5/6 anonim ***** válasza:
Minek rengeteget tanulni? Nem tanultam ra semmit de minden 4-es 5-os lett pedg 3-as tanulo voltam gimnaziumba. Mindenki tulparazza, de nagyon konnyu az erettsegi. Max toribol kell tanulni meg matekbol gyakorolni.
2019. júl. 23. 13:31
 6/6 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy ne hagyd a szóbelit az utolsó pillanatokra, ugyanis ha megtanulod már az írásbali előtt, sokkal előrébb vagy. Ráadásul minél többször veszed kezedbe az anyagot, annál jobban megmarad és nincs szükség magolásra. Sok sikert :)
2019. júl. 24. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!