Ha aneszteziológus szeretnék lenni, akkor el kell végeznem az általános orvosit és utána tudok szakosodni?
Figyelt kérdés
Illetve idén érettségiztem és nem voltak túl jó tanulmányi eredményeim. Ennek ellenére, így utólag van még lehetőségem, hogy meg szerezzem a kellő pontot az egyetemre?2019. júl. 20. 13:59
11/12 A kérdező kommentje:
Utolsó, igazad van, de nem tudok most egyetemre menni mert nincs emelt érettségim. És most nem is fogok tudni újraérettségizni, mert szeptembertől mást kell tanulnom. 2 év mire gyermekápoló leszek, aztán utána esetleg el tudok kezdeni az emeltre gyúrni.
És egyébként én úgy gondolom, hogy sosem késő elkezdeni valami újat.
2019. júl. 21. 14:55
12/12 anonim válasza:
Na mizu ? Leteheted az aneszteziológus asszisztenst is egyébként azt szerintem könnyebb lehet, én is azt tervezem most, és az csak 3 éves, magánklinikákon szerintem lehet vele jól keresni, pontosat nemtudok az a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!