Ha aneszteziológus szeretnék lenni, akkor el kell végeznem az általános orvosit és utána tudok szakosodni?
Először 8 év orvosi, aztán szakosodás.
Lehetőség van. Újra érettségizel emelt szinten, plusz nyelvvizsga is kell.
ja igen, bocs 6. nem tom miért írtam 8-at
aneszt 58 hónap
Kémia és biológia emelt érettségit kell tenned. Vagy kémia helyett fizika emelt.
Ezek mellett kell majd nyelvvizsga is, jövőre már kötelező lesz mindenhova tudtommal.
Újra kell jelentkezned, ha megvannak a pontjaid.altalanos orvosi először, igen
Idén szeptembertől a csecsemő és gyermekápoló képzést (OKJ) fogom elkezdeni, de pár év után, megrpóbálnék emelt szinten érettségizni. És természetesen nyelvvizsga is tervben van. Csak nem vagyok sajnos túl jó se bioszból, se kémiából, és se fizikából.
Ha tudnék valahol tanulni kémiát és bioszt úgy, hogy emelt érettségire készítsen, annak nagyon örülnék.
Akkor kapd össze magad, mert orvosin sokkal nagyobb megpróbáltatásokkal kell majd szembenézned, mint egy emelt biosz és kémia/fizikaérettségi.
Én nem várnék a helyedben éveket, elkezdeném önszorgalomból tanulni már most. Ha heti 1 órát tudsz tanulni egyelőre, akkor annyit, annyival is előrébb leszel, felesleges halogatni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!