Miért akar mindenki diplomát?
ma 17:03
Marhára félre értesz,nem írigylem az egyetemistákat,mehettem volna én is ha nagyon akarok,de inkább kihagytam!Nem általánosittok,de én inkább elmenttem dolgozni,dolgoztam szakácsként,dolgoztam felszolgálóként,sofőrként,műtősként,dolgoztam épitőiparban is!kiprobáltam a dolgokat,de én nekem ha itt lenne a kezembe a diploma és ha nem lenne munkám,akkor is elmennék még fáthordani is!van ilyen ez is igaz,de elég kevés!sokan inkább tengődik vergődik,mert ő ugye megteheti!amúgy nem vagyok ideges és ez nem csak az én véleményem,ráadásul ezt még sok egyetemista el is ismerte hogy ez egy tény!csak kiváncsi vagyok,hogy a nem egyetemisták ezt hogy gondolják,azért tettem fel ezt a kérdést,és nem azért hogy kidühöngjem magam!
ma 17:09
Nem volt semmiféle órája!ugyanis már végzett az egyetemmel,de ő ugy gondolta hogy ő többre hivatott,ha már ott a diplomája!ha érted mire gondolok...!Azóta is munkanélküli már lassan 1 éve,várjon csak a zsíros munkára,mert ő diplomás!Na mind1,sok sikert a hozzá hasonló diplomásoknak,meg neki is!
ma 17:19
hát pontossan erről beszélek!annyi jó hiány szakma van,most csak pár pl:asztalos,burkoló,üvegműves,sírköves, és még sorolhatnám!attól függetlenül mert neked van diplomád,közel sem biztos hogy azt fogod csinálni,pont erről beszélek!mert nem mindenki tud elhelyezkedni abba a szakmába!de viszont mást nem akar csinálni,mert hát ő nem megy el benzinkutasnak,mert hát ő diplomás!inkább segélyen él,én erről beszélek!én örülök ha eltud helyezkedni valaki és szereti amit csinál,de ha nincs más pillanatnyilag!akkor miért nem lehet addig mást csinálni?miért kell élősködni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!