Matek erettsegi 2019! Velemenyek?
Figyelt kérdés
Konnyunek ereztetek vagy neheznek?Tenyleg annyira durva volt mint ahogy mondtak?Tenyleg az utobbi evek legnehezebbje volt?2019. jún. 18. 18:12
1/21 anonim válasza:
Őszintén, én nehéznek éreztem, pedig nem vagyok rossz matekból.
Végül 74 pontos lett :)
2/21 anonim válasza:
4-esre írtam úgy, hogy 2-es voltam a gimiben, a márciusi próbaérettségi is épphogy meglett. Szerintem egyáltalán nem volt nehezebb, mint amilyen lenni szokott, sőt a mi próbánknál (amit valami külsős cég állított össze) még könnyebb is volt, azon elhasalt a fél évfolyam, élesben viszont mindenkinek sikerült.
3/21 anonim válasza:
Szerintem nem volt vészes, csak a kombinatorika fájt kissé.
4/21 anonim válasza:
A kettest nagyon könnyű volt megszerezni de az ötösért meg kellett szenvedni.
Az első rész annyira gagyi volt, hogy csak röhögtem rajta.
5/21 anonim válasza:
Csatlakozom a 4-eshez; pont ugyanezen az állásponton vagyok én is.
6/21 anonim válasza:
Senki se mondja hogy könnyű volt 5-öst írni belőle
7/21 anonim válasza:
Nekem 88% lett, a kombinatórikás feladatok nem mentek soha, itt meg 12 pontot értek. Azokat nehéznek éreztem, nem is mentek.
8/21 anonim válasza:
12 éven át ötös voltam matekból, az eddigi évek érettségijeit mind bőven 85 % fölött írtam amikor gyakoroltam
Az első rész nagyon könnyű volt, még talán el is bíztam magam.
Aztán a második részben jött a pofáraesés.
71%os lett.
Nem túl jó érzés, hogy egész életedben megy a matek, érted, jó vagy belőle, aztán végül kiderül, hogy hát ezek szerint rohadtul nem....
9/21 anonim válasza:
Szia! Nekem a második fele volt picit nehéz, próbaérettségik mind 50% körül voltak, és egész életemben négyes voltam matekból, de szerencsére 81%-ot írtam :) pedig nagyon izgultam, mert számít a pontja.
10/21 anonim válasza:
Szerintem nem volt nehéz, nekem 94%-os lett. Én szakgimnáziumba jártam, mindegyik feladatnál jóval nehezebbeket is oldottunk meg az órák keretein belül. 21 főből ketten írtak 50% alattit nálunk az osztályban, pedig nem voltunk olyan jó tanulók (matekból én 3-as/4-es voltam végig).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!