Van e még esélyem?

Figyelt kérdés

Mindig is jo tanuló voltam, szeretem képezni magam, csak nem tudtam sajnos végigjárni a gimnáziumot, ugyanis csaladi halálesetek végett amilyen gyorsan lehetett munkaba kellett álljak, es az utolsó két évem elmaradt.. Ezektől eltekintve sokat tanulok, szinte napi rendszeresseggel.

Most vágtam bele az esti kepzesbe, hál istennek nem jelent túl nagy kihívást munka mellett sem, a kerdesem csupan annyi lenne, hogy figyelembe veszik e tovabbtanulasnal, a koromat, hogy estin vegeztem, es hatrannyal indulok, vagy pedig meg nincs késő egyetemre jelentkezni ezek utan..? Vagy ilyenkor mar erdemesebb beletorodnom a tenybe, hogy elvesztek a lehetosegeim.?

2019. jún. 17. 10:53
 1/8 A kérdező kommentje:
20/f
2019. jún. 17. 10:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Soha nincs késő egyetemre jelentkezni. Ha igazán elhivatottnak érzed magad, akkor hajrá.
2019. jún. 17. 11:08
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a bátorítást ! :)
2019. jún. 17. 11:11
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem fogják azt figyelni, hány évesen és hol végeztél. 20 évesen még nem vagy elkésve semmiről. Sok sikert!
2019. jún. 17. 11:16
 5/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! :))
2019. jún. 17. 11:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, ez az első lépés! :)

Gondolj bele: elkezded 20 évesen az egyetemet, mondjuk azt hogy mesterképzést is végzel. 25-26 évesen diplomás leszel és még mindig lesz minimum 40 éved dolgozni a szakmában. Az hogy te 2-4 évvel később kezded el semmit nem számít a 40 évhez képest.

Adj bele mindent és simán menni fog! Milyen szakra szeretnél majd jelentkezni?

2019. jún. 17. 11:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Egyetemre jelentkezésnél kizárólag a tanulmányi eredményeidet nézik, azok alapján döntenek a felvételről. Nem számít, hány éves vagy. Én 37 és szeptemberben kezdem ;)
2019. jún. 17. 11:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Tök sokan alapból 20 évesen kezdik, visszamaradnak oviban, 5 éves gimi, kihagynak 1 évet+ évvesztesek is, vagy másik szakot kezdtek el de meggondolták magukat. Egyáltalán nem vagy elkésve és nem számít, hogy estin végeztél.
2019. jún. 17. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!