Lehetséges úgy elvégezni az orvosi egyetemet, hogy nem szeretem sem a biológiát, sem a kémiát?
Figyelt kérdés
Nagyon megfogott a szakma már régóta. Főleg a sürgősségi ellátás érdekel. Felnézek azokra a szakemberekre akik nap, mint nap hatalmas tudással ellátják a beérkezőket és én is olyanná akarok válni.
Csak aggaszt, hogy ugye van 2 kőkemény év ami bikém kémia, sejtbiosz molbiosz :/
Lenne így értelme belevágni? Vagy majd kiderül, miközben készülök az emelt érettségikre?
2019. jún. 17. 20:12
11/11 anonim válasza:
Rezidens fizetéssel nem az a baj, hogy alacsony, hanem, hogy arányaiban nevetségesen kevés. Szerintem elég megalázó, ha egy kőműves vagy falfestő is kétszer annyit keres nálad már 19 évesen is, mint te 6-7 év egyetem után. Arról nem beszélve, hogy orvosi nem olyan, mint a többi pálya, hogy elkezdesz valamit dolgozni, aztán másfél év után megugrik a fizetésed vagy munkatapasztalattal átmész a jobban fizető állásra, hanem még 5-6 év munka után is ugyaonolyan rosszul fogsz keresni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!