Van itt olyan, akinek nagyon sok testvér mellet (Legalább öten voltak testvérek. ) sikerült lediplomázni NAPPALIN?
Figyelt kérdés
2019. jún. 17. 15:50
1/2 anonim válasza:
Nem rólam van szó, de középsulis osztálytársam jött fősulira másik szakra mint én. 6-an voltak tesók. Mellette diákmunkázott, másképp nem tudta volna. Ahogy láttam, azért nem volt egyszerű menet.
2/2 anonim válasza:
Nekem csak két testvérem van, de egy ismerősömék 8-an vannak testvérek, egy másik családban pedig 6-an. Mindketten nappalin végzik az egyetemet, a 6 testvér közül kettő már végzett. Igazából szerintem még valamivel jobb helyzetben is van egy ilyen családból származó hallgató, mint egy átlagos anyagi helyzetű, 1-3 gyerekes családból származó. A sok kiskorú testvér miatt csomó szociális támogatásra jogosultak, jut nekik koli, szociális ösztöndíj és egyebek egyetemtől függően. Olyan szaktársam is van, akinek nincs sok testvére, viszont nem tudják otthonról támogatni, ő például diákhitelből él, szóval ez is egy opció lehet, ha valakinél az anyagiak akadályoznák a továbbtanulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!