Mit tegyek szerintetek?
Az a helyzet, hogy már 1 éve UK-ban dolgozom felszolgálóként egy hotelban és ezen a 2 lehetőség kozott hezitalok jelenleg:
1. egyetemet kezdek jövő szeptembertől, mivel nincsen semmilyen végzettségem. A közigazgatás szervező szakot próbálnam meg ami 3 éves lenne és így emiatt jövő májusban végleg hazamennek, viszont az otthoni körülményeket tekintve nem tudom hogy megérné e elvégezni. Mindig is humán beállítottságú voltam tehát a reálhoz kapcsolódó összes szak kilove nálam. Így a keresett munkák is.
Vagy:
2. Meg maradok kb 1,5 évet és ez idő alatt annyi pénzt összegyűjtok amennyit csak tudok. Így nem 3,5 (szamolgattam és májusig durvan ennyit tudnék felrerakni) hanem olyan 5,5 millióval jönnek haza. Jelenleg 2,3 milliom van.
Szüleim azt mondják hogy maradjak majd tovább. Az egyik testvérem is itt dolgozik velem, ő segített hogy kijussak külföldre és ő is azt tanácsolta hogy gyujtsem tovább a pénzem.
A munkahely jó mert nem nehéz annyira, meg persze a batyjam is itt van, csak rengetegszer hianyznak az otthoni dolgok, ételek, csalad egyszóval minden.
Mi a velemenyetek ? Tudom, hogy ezt a döntést csakis nekem kell meghoznom de kíváncsi vagyok hogy mit gondoltok. És normális válaszokat várok.:)
22/F
Szerk:
A 2013-as ponthatárt néztem nem pedig az ideit, 335 pontos volt az állami.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!