Amikor elkezdek tanulni bioszt, kémiát, 5 percig olvasom, de elálmosodok, képtelen vagyok figyelni rá, annyira nem érdekel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

tegnap 20:53
 1/4 anonim ***** válasza:
32%
Én kihoztam belőle valahogy egy kettest akkoriban és örültem, hogy átmentem rajtuk. Ha nem akarsz ilyen téren tovább tanulni akkor ne foglalkozz velük. Érettségizni másból kell úgyis. Ha mondjuk egy tananyag 3 oldal hosszú akkor gyorsan olvasd el és csak a nagyon fontosnak tűnő dolgokat szedd össze 1 fél oldalba és azt könnyű megtanulni viszonylag. Ketteshez elég.
tegnap 21:20
 2/4 anonim ***** válasza:
0%
Legyel gyenge beloluk. Engem se erdekelt kicsit sem. Aztan kesobb mast se erdekelte hogy engem erdekelt-e, osztondij meg ilyesmi ugy sincs gimiben, max a szuloknek lehet viritani a j ojegyet, de minek.
tegnap 23:49
 3/4 anonim ***** válasza:

2-es!

Azért, mert a szülei belefektetik a gondoskodásukat, azért dolgoznak, hogy a gyerekük képzett, művelt legyen.

ma 05:26
 4/4 anonim ***** válasza:

MÁS MÓDSZERT keress a tanuláshoz!

Olvasgatni egy eleve felfoghatatlan szöveget, direkt unalmas módon - ez totál értelmetlen és ezért sikertelen. Előbb meg kellene értened, miről is szól ...

Ha az órán nem sikerült az érdekesebb részét elkapnod, akkor próbálj más oldalról közelíteni.

Vannak oktató és ismeretterjesztő videók vagy direkt a tanagyagról szóló magyarázatok izgalmas előadókkal, érdekes képekkel, szórakoztatóan. Keress ilyeneket a neten! (Az aktuális lecke címét vagy fő témáját írd be a keresőbe!)

ma 09:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!