Corvinus Gazdálkodási és Menedzsmenten mennyit emelkedig max a ponthatár?
Figyelt kérdés
szerintetek maximum mennyit emelkedhet a tavalyi 444 hez képest az államin a ponthatár?2019. jún. 16. 20:34
1/7 anonim válasza:
Idén is nagyon sokat estek az előzetes ponthatárok a gazdasági szakokon, szóval ha a jelentkezők száma nem nőtt jelentősen (ennek nem olvastam utána) én azt mondanám nem nagyon fog emelkedni, főleg hogy a matek érettségivel is ennyit balhéztak (feltéve ha tényleg ilyen rossz lett tömegesen).
2/7 A kérdező kommentje:
tavaly 1461 ember jelentkezett,első helyen 507, idén 1491 és első helyen 619 :/
2019. jún. 17. 09:31
3/7 anonim válasza:
Szia! Rengeteg ilyen kérdést olvastam még én is amikor jelentkeztem a Corvinusra:D Sajnos lehetetlen megsaccolni mire számíthat az ember, nekem két éve 447 pont kellett GM-re, tavaly ahogy írod 444 volt, nagyjából ekörül számíts, -+ pár pont, de persze benne van egy drasztikus változás is akár, ki tudja. Nagyon függ tőletek, milyen eredmények születnek az érettségiken, a Corvinusra hányan jelentkeztek, stb. Próbálj meg nem izgulni ezen, tudom hogy nehéz, én is átéltem már, de júliusban mindenre fény derül, addig is hajrá!
4/7 A kérdező kommentje:
458 pont felé nem megy szerintetek,ugye?
2019. jún. 19. 22:52
5/7 anonim válasza:
Nem kéne, de csak tippelni tudok:)
6/7 anonim válasza:
Remélem nem fog, hanem inkább csökken pár ponttal. :D De szerintem maximum, ilyen 450 körül lesz (az előző évek alapján). Neked hány pontod lett?
7/7 A kérdező kommentje:
463 ugyhogy most mar no para :)
2019. jún. 29. 00:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!