Van olyan köztetek, aki a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen nemzetközi igazgatási szakot jelölt?
Figyelt kérdés
Nekem kb. 412-416 között fog mozogni. Nagyon érdekelne nektek mennyi lett. Mit gondoltok, hogy fog alakulni idén?#nemzetközi #ponthatár #igazgatás #közszolgálat #Nemzeti Közszolgálati Egyetem #NKE #nemzetközi igazgatás
2019. jún. 14. 12:16
1/7 anonim válasza:
Most azzal mivel leszel beljebb ha két ember gyakorirol (vagy annyi se) ideirja hogy neki mennyi lett...:D Jelentkeztek 370en , 140en elso helyen jeloltek meg szóval elég megjósolhatatlan a dolog. Most nezem tavaly 435 volt a ponthatar az allamira. Nem tudom hányan jelentkeztek akkor de azért ez viszonylag sok, szoval nem nem hinnem,hogy 20 pontot esne a ponthatar. Aztan kitudja... Önköltségesre fix, hogy bekerulsz.
2/7 anonim válasza:
Esélytelen, sajnálom. Tavaly asszem 435 volt, 2017-ben volt a legalacsonyabb (415), de ilyan szerintem soha többé nem lesz. Olyan min. 440-445 körülre saccolom. Gyerekem oda jár..
3/7 anonim válasza:
Elso vagyok. En nem mertem biztosan kimondani,de ez eleg lehetetlennek tűnik sajnos ahogy a második irja. Bár őszintén szólva szerintem annyira nem is lenne jo választás ez a szak. Nem hiszem,hogy az itt végzettekre olyan hatalmas kereslet lenne a piacon. Jol hangzik meg minden, de a helyedben olyat neznek amivel fixen talalsz munkát bárhol. Allashirdeteseknel se van ra sok talalat gondolom, pedig ezt a részét is erdemes nezni jelentkezesnel.
4/7 anonim válasza:
#3, a szak 4 éve létezik, szóval még a jövő zenéje, hogy hova és miként lehet elhelyezkedni. (Bár őszintén ez a kétely bennem is felmerült, de van B tervem mesterképzésre.)
Kérdező, én is ide jelentkeztem, első helyre , és 472-478 pontom lesz. Szerintem 440 alatt nem lesz a ponthatár...Mit jelöltél még meg?
5/7 anonim válasza:
Szia! Szerintem se lesz iden olyan alacsony a ponthatar mint 2017-ben, de hatha!:) En szurkolok neked🤗 Egyebkent en is ezt jeloltem elsonek, nekem 441 pontom lett, remelem eleg lesz!
Ha valaki meg szinten megjelolte ezt a szakot irhatna!:) nem igazan tudok senkirol aki ide jonne:/
6/7 anonim válasza:
Én is ezt a szakot jelöltem meg első helyen, 444 pontom lett. Mint előttem is írtátok, tavaly 435 volt a ponthatár. A statisztikákból kiindulva szerintem most csökkenni fog, mivel kevesebben jelentkeztek az előző évhez viszonyítva, viszont biztos hogy nem lesz olyan alacsony, mint 2017-ben. Nyilvánvalóan a statisztikára sem lehet teljes mértékben alapozni, hiszen homály fedi hogy a mezőnynek milyen az összetétele, de az feltűnt, hogy mikor kevesebben jelentkeznek, akkor a ponthatár is esik valamennyit. 20 nap és megtudjuk, sok sikert mindenkinek! 😊
7/7 anonim válasza:
Én is a NIG-et jelöltem meg első helyen, bár nekem kevesebb pontom lett mint az előző válaszolóknak, 430 pontot sikerült elérnem. Bár a statisztikákat nézve jóval kevesebben jelölték meg(majdnem a fele)és kevesebben is jelölték meg első helyen. Viszont a felvettek száma tavaly 80 fő volt. Úgyhogy remélhetőleg esni fog a ponthatár, bár nem lehet a statisztikákra alapozni... Mindenkinek sok sikert a továbbiakban!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!