Szerintetek idén kb mennyi lesz a ponthatár DE-gazdálkodás menedzsmenten pótfelvételin?
Eddig egy másik egyetemre jártam, de a 2. félévem elég rosszul sikerült, viszont a "rendes" felvételivel akkor már elkéstem. Most megtudtam hogy én is beadhatom a pótfelvételit, és erre a szakra gondoltam, de félek hogy nagyon megemelik a ponthatárt és csak egyet lehet beírni. Még a jogász képzés jöhet szóba, szintén DE-n.
Csináltam pontszámítást felvin, ha gm-et jelölök akkor 385 pontom lenne, ha jogot akkor 398. Hova van több esélyem szerintetek? Vagy esetleg tudtok más szakot ahova tuti felvesznek a DE-n?
252+x ahol x>=0
Szerintem minden esélyed megvan, hogy felvegyenek, sőt ennyi ponttal sok költségtérítéses szakot nagy eséllyel pályázhatsz meg. Bölcsészettudományi és természettudományi képzésekre tudják még a legtöbb embert felvenni. Felvin te is meg tudod nézni, hogy milyen területre hány hallgatót vehetnek fel nappalira, hányat levelezőre. Te jobban fogod látni mi érdekel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!