Minek szerettetek volna tanulni és mi lett belőletek?
Figyelt kérdés
2010. júl. 8. 11:53
1/8 anonim válasza:
Tanár szerettem volna lenni (magyar-német), erre most egy senki vagyok...
2/8 A kérdező kommentje:
Csak vagy valami, ha más nem, egy egyéniség...Sajnálom.:(
2010. júl. 8. 12:15
3/8 anonim válasza:
10 éves koromba állatorvos szerettem volna lenni, utána rendőr, ügyvéd, majd gyereksebész ... most 22 vagyok az orvosos álmom újra előjött, és van most egy közgazdász diplomám.
4/8 anonim válasza:
Tanár szerettem volna lenni, az lettem, de nagy kerülőúttal...
5/8 anonim válasza:
Művészeti szakiskolába szerettem volna menni, de hatosztályos gimnáziumba kerültem, angolból emelt óraszámmal. Most nyelvszakra, olaszra jelentkeztem egyetemre - ez is jó. Sőt. Imádom. (De azért még mindig nagyon sajnálom, hogy annak idején le kellett mondanom a képzőművészetről, és nem azért, mert rondán rajzoltam, hanem mert kicsinált az akkori osztályom... :/)
Majd öt év múlva válaszolok, bevált-e a tolmács-fordító elképzelés. :)
6/8 A kérdező kommentje:
Várom válaszod, én itt leszek!:D
2010. júl. 8. 16:05
7/8 anonim válasza:
Orvos szerettem volna lenni, és most lépegetek a célom felé:)
8/8 A kérdező kommentje:
Dejóóneked.:d Most vagyok 9.-es, én gyógyszerész szeretnék lenni...De amekkora ponthatár...xD Én tuti nem jutnék be, pedig jó tanuló vagyok.(nem egoizmus céljából írtam)
2010. júl. 8. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!