Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Megéri elmennem GYTK-ra ha...

Megéri elmennem GYTK-ra ha nem vesznek fel ÁOK-ra?

Figyelt kérdés
Nem valószínű, hogy ebben az évben meg lesz a megfelelő mennyiségű pontom sajnos az egyetemre... Első próbálkozás volt, és a kémiámon csúsztam el jobban bioszom vártat hozta. Szüleim ellenzik az év kihagyást, minden áron azt akarják menjek tovább bárhova is vesznek fel,és akkor közben újra próbálkozhatok. Lesz nekem egyetem mellett időm erre? (főleg DE GYTK hallgatóktól szeretnék választ kapni erre. ) nem igazán érdekel a szak és csak anyukám miatt írtam be, de van lehetőség átjelentkezni orvosira? Nagyon kétségbe vagyok esve...

2019. jún. 4. 09:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

"Én, ha fizetnének sem csinálnék olyat, ahol feleslegesnek érzem magam"

Mert eltartanak, apuci, anyuci kinyalja a valagad. Így könnyű magyarázni, hogy neked nem kell megdolgozni semmiért.

Én középiskola nyári szünetében is alja munkát végeztem, építkezésen, cigányokkal, földeken. A pénzt félre tudtam tenni, sőt befektetni. Tapasztalatot szereztem, valódit. És ugyanez volt az érettségi és a felvételi közötti időben.

Azóta egyetemet végeztem, volt hogy egy interjún azért lettem szimpatikus, mert elmondtam, milyen munkahelyeim voltak korábban. Az meg elég sok cégnek bejön, ha fiatalon leereszkedsz az átlagember szintjére, mert én is tapasztalom, hogy ma annyi, de annyi ilyen beképzelt, arrogáns hülye fiatal van, akikkel együtt sem lehet dolgozni. :D

Neked is ajánlom, hogy vedd emberszámba a többi embert, 19 évesen, ugyebár...

Az egyetem a te dolgod, én leírtam, hogy miért hülyeség pazarolni az állami félévet, ha te nem érted meg, nem fogadod el, az a te dolgod, nem nekem lesz ebből károm a későbbiekben.

2019. jún. 23. 10:48
 22/22 A kérdező kommentje:
Ebben az évben végre felvettek!
2020. júl. 26. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!