Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 10-es vagyok, faktot kell...

10-es vagyok, faktot kell választanom, de nem tudom mit. Leginkább csak a nyelvek mennek, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Angolul folyékonyan, németül aránylag jól beszélek. Írni(lehetőleg angolul), utazni szeretnék később. Továbbá nem áll túlzottan szándékomban egyetemre illetve főiskolára menni. Mit válasszak? Mi lehetnék később? Milyen tanfolyamot tudnék elvégezni? (egyébként egy-két tantárgyam 4es,minden más 5ös)

2019. máj. 21. 21:44
 1/4 anonim ***** válasza:
32%
Ha nem szeretnél egyetemre menni, akkor ne válassz semmilyen faktot. Ha pedig muszáj, akkor 1) válaszd a legkönnyebb "habi" faktot 2) válaszd azt, ami valóban érdekel ha esetleg meggondolnád magad az egyetemmel kapcsolatban.
2019. máj. 22. 06:41
 2/4 anonim ***** válasza:
43%

> utazni szeretnék később. Továbbá nem áll túlzottan szándékomban egyetemre illetve főiskolára menni

Álomvilágban élsz. Nincs olyan munka ami nem igényel diplomát de utazni lehet, és ha nem diplomás munkád lesz, valószínűleg amúgy sem lesz pénzed utazni.

2019. máj. 22. 11:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Angolt vagy németet válassz akkor, attól függően, hogy milyen szinten indul (emelt, közép, netán felsőfok stb.).

A nyelvben amúgy van potenciál, de csak akkor fogod vele sokra vinni, ha legalább egy szakmát is fel tudsz mutatni mellé. Anélkül max a vendéglátásban van komoly esélyed az alacsonyabb fizetésű munkákra, esetleg call center.

2019. máj. 22. 18:02
 4/4 anonim ***** válasza:
78%

Vedd fel a németet mivel az angol már jól megy.

Ez am. baromság hogy csak diplomával keresel jól. Egy jó szakmával simán vered a diplomás fizetéseket ! Tanulj ki egy jó szakmát aztán húzz el itthonról.

2019. máj. 24. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!