Kiselőadást kell tartanom 15-16 éves diákoknak. Milyen témát érdemes választanom? Mi érdekli leginkább ezt a koroszályt?
Figyelt kérdés
Fontos, hogy ne legyen túlságosan oktató jellegű, inkább az érdeklődésüket keltse fel. A szex pedig tabu (pedig lenne mit tanulniuk a felelősségről).2010. febr. 7. 19:35
1/6 anonim válasza:
éppen a szexet akartam írni
vagy esetleg a nemi betegségekről
ilyen korban a szex a legkedveltebb téma
vagy pedig pályaválasztásról
2/6 anonim válasza:
Pályaválasztást NE!! Minden korombelinek elege van! Végre túl vagyunk a felvételin..
Mondjuk étkezési zavarok, drog..
3/6 anonim válasza:
Szerintem filmekről vagy zenékről kellene. Egészséges életmód, drogok, felvételi szerintem már mindenkinek a könyökén jön ki. :D
4/6 anonim válasza:
hogyan tovább a jövőben-a mi iskolánkban erre lenne szükség-főleg nekem,aki 14 éves,de végülis érdekel h mit hogyan kell csinálni és mihez kezdjek persze :P
5/6 anonim válasza:
emberi kapcsolatok.
érzelmek kimutatása.
érdeklődés.
az ember jellemvonásai.
az álmok.
a valóság.
:)
6/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, mindenkinek a választ, hasznosak voltak, több ötletet is adtak. Igen, szerintem is a szex lenne a legérdekeltebb téma, de valami okból a tanár homokba dugja a fejét ebből a szempontból..
2010. febr. 8. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!