Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 10. esek, akik meg nemtudjak...

10. esek, akik meg nemtudjak hogy minek tanuljanak tovabb, ti milyen faktot valasztotok es miert?

Figyelt kérdés
2019. máj. 16. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:

Én annó biológiát választottam, mert érdekel. Nyilván most ilyen irányba is fogok továbbmenni.

Nem kötelező felvenni amúgy faktot, ha a későbbiekben meggondolnád magad, fel tudsz magadtól is keszűlni (csak ehhez ugye kitartas kell), vagy választhatsz pl társismeretet.

2019. máj. 16. 15:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Azt válaszd, ami érdekel. Ha nincs ilyen, akkor nyelvet érdemes felvenni.
2019. máj. 16. 16:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha nagyon nincs ötleted, menj matek törire, mert onnan 12re még mindkét irányba el tudsz menni.
2019. máj. 16. 17:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is matekot meg valami idegen nyelvet választanék a helyedben. Ezek kellenek a legtöbb helyre, egy-két kivételtől (pl orvosi) eltekinte tuti elfogadják valamelyiket a választott szakodhoz.
2019. máj. 16. 18:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Én angolt választottam. Mivel rajzzal megyek tovább, így nem kell mondjuk egy biosszal vagy fizikával bajlódnom, hanem csinálok egy angol emeletet, és azzal szerintem még külföldön is el tudnék helyezkedni
2019. máj. 16. 23:22
 6/7 anonim válasza:
Én Angol emeltre és Média kommunikációt választottam, mivel ezekkel szeretnék majd a későbbiekben foglalkozni. Vagy angol- és médiatanárként, vagy pedig a mozgókép világában. Jelenleg szerencsét próbálok egy Mozgókép és animáció szakon. Szóval én azt mondom, hogy olyat válassz, amit szeretnél, vagy, amivel majd kezdeni is szeretnél majd valamit :D
2019. máj. 21. 09:24
 7/7 anonim válasza:
Semmiképpen se menj olyan tárgyból faktra, amivel az alapórán is szenvedsz! Ha már tudod merre akarsz menni, akkor nyilván olyan faktot válassz, ami azzal kapcsolatos. Ha még nem tudod mi leszel ha nagy leszel az se baj még van időd eldönteni, de addig is érdemes faktot választani még akkor is ha később nem emeltezel belőle, a tudás még hasznos lehet akár a középszintűre is. Nyelvre egyébként tényleg érdemes menni, ha szereted a nyelveket és nem esik nehezedre tanulni.
2019. máj. 21. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!